Haberler

Tokat'ta 3 Mayıs Türkçülük Günü

Tokat'ta 3 Mayıs Türkçülük günü Tokat'ta "3 Mayıs Türkçülük Günü" dolayısı ile ülkücüler ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüş yaptı.

Tokat'ta 3 Mayıs Türkçülük günü

Tokat'ta "3 Mayıs Türkçülük Günü" dolayısı ile ülkücüler ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüş yaptı.

TOKAT - Tokat'ta "3 Mayıs Türkçülük Günü" dolayısı ile ülkücüler ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüş yaptı.

Gaziosmanpaşa Stadyumu önünden başlayan yürüyüşe ellerinde Türk Bayrakları ile katılan ülkücüler "Ülkücü irade ocaklarda yaşıyor", "Vatan sana canım feda", "Milliyetçi Türkiye" sloganları attı. Mehteran ekibinin önderliğinde Gaziosmanpaşa Bulvarında yapılan yürüyüşte polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Cumhuriyet Meydanında sona eren yürüyüş sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kafkas ekibinin gösterisinin arından konuşma yapan Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Ersagun Dalan, 3 Mayısın Türk Milliyetçilerinin ilk defa sivil muhalefet olarak kendilerini gösterişi, Türk Milliyetçilerinin Türk milletinin kırmızı çizgileri olduğunu ve kutsallarını yaşatma konusunda kararlı olduklarını takdire şayan bir mücadele ile kanıtlaması olduğunu söyledi. Başkan Dalan'ın konuşmasının ardından düzenlenen etkinlik sona erdi.

(Nİ-GF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Türkiye Tokat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title