Haberler

Tokat MHP'de Bin Üye Katılımlı Tören

MHP tarafından düzenlenen programda bin yeni üyeye partiye katılım rozeti takıldı.

MHP tarafından düzenlenen programda bin yeni üyeye partiye katılım rozeti takıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Milliyetçi Hareket Partisi dün neyse bugün de odur, yarın da o olacaktır" dedi.

MHP Tokat İl Başkanlığı tarafından kent merkezinde özel bir otelde 1000 üye katılımı programı düzenledi.  Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile partililer katıldı.

'ALGI OPERATÖRLERİ DEVREDE'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz programda yaptığı konuşmada ülkede son dönemde yaşanan tüm gelişmelerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin haklı çıktığını ifade etti. Durmaz, " Milliyetçi Hareket Partisi'nin yükseldiği, ülkenin kaderinin etki ettiği her dönemde olduğu gibi bu dönemde de algı operasyonları, milletin iradesini saptırmaya sizlerin kafasını karıştırmaya yönelik, eylemlerin içerisine girenlerin çoğaldığı görüyoruz. Algı operatörleri devrede, masa başında anket yapıp, o düzmece anketlerle kamuoyunun iradesini saptırmaya çalışanlar ortada kol geziyor. Bu gün Tokat'tan öyle tokat vurdunuz ki, Osmanlı Tokat'ı. Gelsinler burada yapsınlar o anketleri. Onların bizlerden götüreceği bir yok." dedi.

'TÜRKİYE DOĞRU ROTAYA YÖNELDİ'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ise şöyle konuştu;

"Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin devletinin gemisi doğru yön almıştır, doğru rotaya yönelmiştir. Bugün vatan millet diyoruz. Bugün millet, ebet, müddet diyoruz. Bugün devlet, ebet, müddet diyoruz. Bugün sayın Cumhurbaşkanı 'terörün kökünü kazıyacağız' diyorsa, bugün 'yerli ve mili politikalar' diyorsa, 'bu yönde gidin' diyorsa evet biz orda olacağız. Biz davamızla, Milliyetçi Hareket Partisi olarak önce ülkem, sonra partim, sonra ben diyen bir zihniyetin mensuplarıyız. Dolayısı ile biz doğrusunu yapıyoruz. Hiç kimse Milliyetçi Hareket Partisi'ne ne görüş değiştirdiğini, ne politika değiştirdiğini söyleyemez. Milliyetçi Hareket Partisi dün neyse bugünde odur, yarın da o olacaktır."

Konuşmaların ardından ise partiye yeni üye olan kişilere parti rozetleri takıldı.

- Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Mevlüt Karakaya Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title