Haberler

Tokat: Memur-sen Genel Başkanı Aksu, Tokat'ta

Memur-Sen Genel Başkanı Dr. Ahmet Aksu, sendika olarak Pazartesi günü Filistin'e yardım kampanyasının startını vereceklerini söyledi.

Memur-Sen Genel Başkanı Dr. Ahmet Aksu, sendika olarak Pazartesi günü Filistin'e yardım kampanyasının startını vereceklerini söyledi.

Sağlık-Sen İl Temsilciliği organizesinde Yimpaş'ta sendika üyeleri ile buluşan Sağlık-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Dr. Ahmet Aksu, İsrail'in Filistin'de yapmış olduğu katliama ve kan dökmeye son vermeye davet ederek, "Pazartesi gününden itibaren Filistin'e yardım kampanyasını başlatıyoruz. Kampanyanın başlayacağı müjdesini Tokat'tan veriyoruz. Anadolu'nun ilk insanlarının bulunduğu ve İstiklal Harbi'nde en fazla şehidin verildiği bölgelerden biri olan Tokat'ımızın bu anlamda öncülük yapacağına inanıyorum" dedi.

Türkiye'de bir takım insanın İsrail'i desteklediğini iddia ederek buna tepki gösteren Aksu, "Bu, Türk milletine yapılan bir hakarettir. Bu insanları buradan kınıyorum. İsrail'in işgal ettiği topraklardan çekilmesini, bir tane erine karşı 10 bin tutuklunun serbest bırakılmasını istiyorum. Bir kişiye karşı 10 bin tutuklu var" diye konuştu.

Öte yandan 2006 yılı toplu görüşmelerine değinen Aksu, Memur-Sen'in memura yakışır şekilde eylem yapacağı mesajını verdi. Aksu, programın sonunda sendika üyelerine çalışmalarından dolayı tebrik ederek, teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title