Haberler

Tokat Köpeğinin Doğum Gününü 5 Katlı Pastayla Kutladı

Tokat' ta hayvansever Metin Yıldırım (36), evinin bahçesinde beslediği kangal cinsi 'Şefin Glock' ismini verdiği köpeğinin 1 yaşını doldurması nedeniyle 5 katlı pasta keserek doğum gününü kutladı.

Tokat' ta hayvansever Metin Yıldırım (36), evinin bahçesinde beslediği kangal cinsi 'Şefin Glock' ismini verdiği köpeğinin 1 yaşını doldurması nedeniyle 5 katlı pasta keserek doğum gününü kutladı. Kent merkezinde yaşayan ve özel bir firmada çalışan evli ve 3 çocuk babası Metin Yıldırım geçen yıl yavru aldığı 'Şefin Glock' adlı köpeği için doğum günü kutlaması yaptı. Yıldırım, bahçesinde beslediği köpeğinin 1 yaşına girmesi nedeni ile özel olarak hazırlattığı 5 katlı pastayı kesti.Kangal cinsi köpek, sahibinin hazırladığı pastanın tadına yalayarak baktı.

'KÖPEĞİMİ ÇOK SEVİYORUM'

Hayvanları çok sevdiğini ifade eden Metin Yıldırım Köpeğimizin doğum gününü kutlamak istedik. 5 katlı bir yaş pasta yaptırdım. Hayvan sevgisi bu işte. Bizler onların bir parçasıyız, onlar da bizim bir parçamız. Her şartta, güzel şekilde yaşamları için elimizden geleni yapmalıyız. Ben köpeğimi çok seviyorum. Bunların da bu hayatta yeri olduğunu tüm Türkiye, dünya duysun diye böyle bir şey yaptım dedi.Yıldırım, pastanın köpeğin dokunmadığı kısımlarını ise yakınlarına dağıtacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title