Haberler

Tokat: DSP Tokat İl Başkanı Alpay'dan Açıklama

Demokratik Sol Parti (DSP) Tokat İl Başkanı Hüseyin Alpay, Türkiye Cumhuriyeti'ni Kuran Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Öğretilerine Karşı Çıkanların Ortak Çıkış Noktasının "İnsan Hakları" Maskesinin Ardına Sığınmak Olduğunu Söyledi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Tokat İl Başkanı Hüseyin Alpay, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretilerine karşı çıkanların ortak çıkış noktasının "insan hakları" maskesinin ardına sığınmak olduğunu söyledi.

Alpay, "Kemalizm bu ülkenin gerilemesine neden olmuştur" diyen bir profesörü yere göğe sığdırmayıp, bu çarpık düşüncesine destek verenlerin başında Tokat'tan da sendikacı etiketinin ardına sığınan bir öğretmen olduğunu ileri sürerek, bu desteğin bir "insan hakkı" olduğunun iddia edildiğini belirtti. Alpay, "Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk'ün yolundan ayrılmayacaktır. Cumhuriyette, Atatürk'te sahipsiz değildir. Tokat'taki provokatör sendikacı 'öğretmen' başta olmak üzere bütün cumhuriyet ve Atatürk düşmanları, bu ülkenin çağdaş kazanımlarıyla sahip oldukları makam, mevki ve görevlerinden bir gün mutlaka uzaklaştırılacaktır. İşte asıl bu, 'insan hakları' gereğidir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title