Haberler

Tokat Belediyesi'ne Araç Takviyesi

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Araç Parkını Yenilediklerini Kaydetti.

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, araç parkını yenilediklerini kaydetti.

Tokat Belediyesi tarafından alınan yeni araçlar, Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Belediye Başkan Yardımcıları ve Tokat Müftüsü Mustafa Kaya'nın katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törende tanıtıldı. Belediye Başkanı Adnan Başkan Çiçek, araçların toplam maliyetinin yaklaşık 1 milyon 800 bin YTL olduğunu açıkladı. Çiçek, “Tokat Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl ve bu yıl araç parkımızın tamamını yenilemiş ve ilave araçlar almış durumdayız. Belediye hizmetlerinin daha etkin olması açısından bu araçlara çok ciddi olarak ihtiyacımız vardı. Ama belediyemizin uzun yıllardan buyana birikmiş olan borçları ve maddi yetersizlikleri buna imkan vermiyordu" dedi.

Başkan Çiçek, ayrıca bayram süresinde 7 otobüsün şehir içi taşımacılığında vatandaşa ücretsiz hizmet vereceğini belirterek, bu araçlara maddi durumları iyi olmayan kişilerin binmesi için diğer vatandaşların öncelik göstermesi ricasında bulundu.

Alınan yeni araçlar ise şöyle: 1 adet lastik tekerlekli 3 metreküp kova kapasiteli yükleyici, 1 adet vibrasyonlu yol silindiri, 2 adet kazıcı yükleyici (Beko-Loder), 3 adet damperli Mercedes 3028 4x6 kamyon, 1 adet kombine kanal temizleme aracı, 1 adet 18 m. hidrolik merdivenli itfaiye aracı, 1 adet 6 bin litre su, 400 litre köpük ve kuru kimyevi toz üniteli itfaiye aracı, 1 adet 15 bin litre su kapasiteli yangın söndürme ve ikmal aracı, 2 adet traktör.

(Nİ-SA)

19.12.2007 17:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title