Haberler

Tokat: Atlasjet, 6 Kasım'da Tokat Seferine Başlıyor

Atlasjet Havayolları Tokat Bölge Müdürü Adnan İkikat, Tokat Havaalanı'ndaki Eksiklerin Tamamlanmasıyla Tekrar Seferlere Başlanacağını Söyledi.

Atlasjet Havayolları Tokat Bölge Müdürü Adnan İkikat, Tokat Havaalanı'ndaki eksiklerin tamamlanmasıyla tekrar seferlere başlanacağını söyledi.

Atlasjet'in haftanın 7 günü Tokat-İstanbul karşılıklı seferleri yapacağını belirten İkikat, "İstanbul'dan Tokat'a uçmak isteyen yolcular saat 08.10'da, Tokat'tan İstanbul'a uçmak isteyen yolcular ise saat 10.00'da yer bulabilecek. Pazar günleri ise saat 11.00'de İstanbul'dan Tokat'a, Tokat'tan İstanbul'a ise saat 13.00 sefer yapılacak. Tokat uçuşlarında sınıfında en iyisi olan 90 kişilik CRJ Bombardier uçakları kullanılacak" dedi.

İkikat, Atlasjet Havayolları'nın Tokat Havaalanı'nda 4 isteğinden biri olan "Vor" cihazı konusunda sıkıntı yaşanabileceğine dikkat çekerek, "Havaalanında Vor cihazının olmaması iptallere neden olabilir. Vor cihazını kurulumu sağlanamaz ise Tokat Havaalanı bölgesinde sis olma ihtimali çok yüksek olduğu için kış aylarında belli günlerde seferlerin iptal olabileceğini düşünüyorum. Bu anlamda sefer saatlerinde şu an için değişiklik yapılması düşünülmüyor. Ama Sivas Havaalanı açıldığında sabah organizasyonu Tokat için uygulandığı zaman akşam saatlerinde de Sivas'a iniş kalkış yapacak. Karşılılık sefer gibi bir durum olacak. Vatandaş 84 YTL ile uçabilecek. 65 yaş ve öğrencilere yüzde 25 indirim uygulaması var. Jetmil kartı olan müşterilerimizde yüzde 10 indirim yapılacak. Ayrıca vatandaşlar aktarmalı olarak İzmir, Bodrum ve Konya'ya en fazla 1.5 saatlik beklemeyle gidebilecek. Tokat Havaalanın çalışması için halkımızın desteklerini bekliyoruz. Bu anlamada havaalanı mutlaka çalışmalı bu fırsat ilimiz için çok önemli" diye konuştu.

İkikat ayrıca Atlajet'in Tokat Havaalanı'na çevre il ve ilçelerden belediyelerin desteklerini çekmesi nedeniyle servisi düzenleyeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title