Haberler

Tokat: AK Parti Tokat İl Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Tokat İl Başkanı Mustafa Boyraz, İl Danışma Meclis Toplantısında, CHP'nin "AK Parti'nin 100 Karası" Adı Altında Çıkardığı Kitaba Değinerek, "Allah Aşkına Neymiş 100 Karamız? Ben Size Soruyorum, CHP'nin Türkiye Siyasetine ve Ekonomisine Bir Katkısı Var mı?" Dedi.

AK Parti Tokat İl Başkanı Mustafa Boyraz, İl Danışma Meclis toplantısında, CHP'nin "AK Parti'nin 100 karası" adı altında çıkardığı kitaba değinerek, "Allah aşkına neymiş 100 karamız? Ben size soruyorum, CHP'nin Türkiye siyasetine ve ekonomisine bir katkısı var mı?" dedi.

26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclis toplantısına, Tokat il ve ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri ile partililer katıldı. Açılış konuşmasını yapan Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, yapılan seçim çağrılarına değinerek, "Yapılan bu seçim çağrılarından ziyade bizim için bu toplumun, milletin ne istediği önemli. Yapılan anketlere bakılırsa bizim insanımız AK Parti'yi, dolayısıyla istikrar ve güveni istiyor. Başbakanımız Erdoğan'ı istiyor. Bu ülkede seçimler yasal süre içersinde elbette yapılacak. O sandıktan tek başına iktidar olarak tek başına çıkacağız. Bu anlamda son çırpınışlarını yapıyorlar" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz ise, bürokrasiye dikkat etmeleri konusunda partilileri uyararak, "Başbakanımız'ın bile dertlendiği, hantal, yeniliklere kapalı ve gücü kendilerinde telakki eden bu yapılara dikkatinizi çekmek istiyorum. Sakın bürokratların hizmetlerimizi engellemelerine, gölgelemelerine, oyalamalarına izin vermeyiniz. Onların yaptıkları hatalar, iktidarların hatası olarak görülmektedir. Zaten onların halka hesap verme gibi zorunlulukları da yok. Her dönem siyasetçileriyle çalışmış bu adamların bizi yanlış yola sevk edeceklerini aklımızın bir köşesinde bulundurmalıyız. Yanlış, yanlı, tutarsız, liyakatsiz, yeteneksiz, tek yeteneği siyasilere şirin görünmek olan bürokratların arkasında hiçbir AK Parti'li arkadaşım duramaz. Durmamalı da. Bizim bürokrasiye değil, bürokrasinin AK Parti'nin hızına ayak uydurması lazım" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce 11 Mart'ta erken genel seçim söylemlerine yönelik de açıklamalarda bulunan Boyraz, "Bakın birileri çıkıp; 'Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce erken genel seçim yapılsın. Yoksa ülkede gerginlik çıkar' demiş. Belki de baraja takılmanın ruhsal kaosunu yaşamaktalar. Hele birileri çıkıp 'AK Parti'nin 100 karası' diye bir kitapçık çıkartmışlar. Allah aşkına ne imiş 100 karamız? Ben size soruyorum CHP'nin Türkiye siyasetine ve ekonomisine bir katkısı var mı? Soruyorum pişkin pişkin konuşan ana muhalefet vekillerine; sizin Tokat'ta bir eseriniz, çakıl taşınız var mı? Siz hala birilerinin kan ve gözyaşından beslendiği gibi sizde kaostan, kargaşadan ve antidemokratik yollardan medet umuyorsunuz. Bırakın bu yolları. Yüce Türk milletinin iradesine saygılı olmayı öğrenin artık" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title