Haberler

Tokat'a Yeni Sanayi Sitesi İçin Geri Sayım Başladı

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesi projesinin yıl içerisinde ihaleye çıkartılarak inşaat çalışmalarının başlatılacağını söyledi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesi projesinin yıl içerisinde ihaleye çıkartılarak inşaat çalışmalarının başlatılacağını söyledi.

Tokat'ta Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin 2018 yılı mali genel kurulu yapıldı. Mali genel kurul öncesinde konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesi için belediye olarak tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmalarını yürüttüklerini dile getirdi. İmar planlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından projeyi ihaleye çıkartacaklarını ifade eden Başkan Eroğlu, "Yeni bir sanayi sitesinin en önemli unsuru sanayi esnafının birlik ve beraberlik içerisinde bu işi yapacağını ortaya koymasıydı. Bu konuda esnafımızın verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bununla beraber bir diğer önemli konu ise Yeni Sanayi Sitesinin yerinin belirlenmesiydi. Tokat'ın üç ana girişi var. Bunlardan biri Kelkit'e açılan Niksar yolu, bir diğer Sivas yolu ve Tokat Turhal yoludur. En fazla aktif olan yollardan biri olan Turhal yolu üzerindeki hazineye ait araziyi yeni sanayi sitesi yapmak için belirledik. Şuan gelmiş olduğumuz nokta itibariyle bütün kurum izinleri alındı. Bizler belediye olarak bu bölgenin imar çalışmasını yapıyoruz. Yollarını, yeşil sahasını ibadethanelerini sosyal tesis alanların yani iş yerleri haricindeki alanların imar planlama çalışmasını yapmaktayız. Bu çalışma bittikten sonra alanın satın alınmasını tamamlayarak ihaleye çıkma aşamasını bakanlarımız, milletvekillerimizle, kurumlarımızla birlikte hep beraberce gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

Mevcut sanayi sitesinin yeriyle ilgili yapılacak çalışmaları da değerlendiren Başkan Eroğlu,"Bu konuda esnaflarımız asla tereddüt etmesinler. Orası boş bırakılacak, yeşil sahaya döndürülecek bir alan olarak tasarlamıyoruz. Şehrin girişinde olan bu bölgenin konut, ticarethane gibi şehre katkı sağlayacak bir imar çalışmasını oraya yapmış olacağız. Şuandaki dükkanların eski fiyattan iki kat daha fazla edeceğini tahmin ediyorum. Sanayi sitesinin kollarında ticaret yapan her esnafımız yeni bölgeye taşınacak. Dışarıdan gelen insanların ne güzel bir şehir diyeceği, gurur duyacağımız bir Tokat'ı hep birlikte inşa edeceğiz." diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Eroğlu Turhal Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title