Haberler

Tokalı Kadın Hırsızlar Kamerada

Çekmeköy'de toka ile kapıları açarak girdikleri evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 kadın gözaltına alındı.

Çekmeköy'de toka ile kapıları açarak girdikleri evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 kadın gözaltına alındı. Kadınlar iki eve girerken güvenlik kamerasına yansıdı.

AYNI MAHALLEDE YAKALANDILAR

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi 95. sokakta iki farklı evde geçtiğimiz günlerde hırsızlık meydana geldi. İki daireden 15 bin TL değerinde altın ve elektronik eşyayı çantalar çalındı. Güvenlik kamerası incelendiğinde şal ve büyük güneş gözlükler ile yüzlerini gizleyen iki kadının hırsızlıkları gerçekleştirdiği belirlendi. Çekmeköy Asayiş ve Çekmeköy Bölgesi Devriye Ekipleri, kimlikleri tespit edilen şüpheli iki kadını yine aynı mahallede yakalandılar. Emniyete götürülen şüpheli Gönül V. (33) ve Nejla T. (27)  ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin emniyette aynı suçtan 30'a yakın kaydının olduğu öğrenildi. Kadınların toka ile kapıları açarak dairelere girdiği tespit edildi.

EVLERE GİRİŞLERİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Şüphelilerin evlerin önüne gelip kapıları açma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde içeriye giren kadınlar bir süre dışarı çıkarak rahat tavırlarla ayrıldığı görülüyor.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çekmeköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title