Haberler

Togar: "Her Yeni Günümüze Yeni Hayallerle Başlıyoruz"

Her haftanın ilk iş gününe Çözüm Merkezinde düzenlenen halk gününde ilçe halkıyla bir araya gelerek başlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Her yeni güne her yeni haftaya ilçemize hizmet etmenin manevi huzuru ve gururu içerisinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek başlıyoruz” dedi.

Her haftanın ilk iş gününe Çözüm Merkezinde düzenlenen halk gününde ilçe halkıyla bir araya gelerek başlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Her yeni güne her yeni haftaya ilçemize hizmet etmenin manevi huzuru ve gururu içerisinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek başlıyoruz" dedi.

Vatandaşların her türlü talep ve sorunlarının bire bir belediyenin üst yönetim kademesine iletildiği halk günlerinin artık benimsendiğine dikkat çeken Başkan Togar, "İlçemiz halkının istek, talep ve sorunlarının bire bir konuşulup çözüme kavuşturulduğu halk günleri herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Halk günlerimizi, halkımızın her hangi bir randevuya ihtiyaç duymadan o an gelip bizlerle görüşerek söylemek istediklerini dile getirdikleri sadece vatandaşlarımıza ayrılmış özel zaman dilimleri olarak nitelendirebiliriz. Bu zaman dilimlerinde sadece vatandaşlarımıza kulak verip birlikte istişareler yaparak yine birlikte çözüm yolları üretiyoruz. Halk günlerimiz dışında vatandaşlarımız ile her gün yer zaman kavramı gözetmeksizin zaten bir aradayız. Bizler binalara kapanmış makamlara mahkum yönetime karşıyız. Bugüne kadar halkımızın desteği ile çok önemli gelişmelere tanıklık ettik. Birlikte karar verip birlikte uygulamaya koyduğumuz her çalışma, her proje ilçemizin bugünlere taşıdı. Omuzlarımıza yüklenen yükün bilinciyle ilçemize hizmet etmek için tüm personelimiz ile bir aile olarak dur durak bilmeden yorulmadan çalışarak hayallerimizdeki Tekkeköy'ü birlikte oluşturduk. Her pazartesi günü belediyemiz çözüm merkezinde düzenlenen halk günlerimize aralıksız devam edeceğiz. Halkımızı taleplerini, şikayetlerini, görüşlerini tüm iletmek istediklerini dile getirecekleri halk günümüzde misafir etmeye bekliyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Togar Tekkeköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title