Haberler

TOFAŞ'ın yeni sezon hazırlık ve kamp programı belli oldu

2019-2020 sezonunda 7Days EuroCup ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele verecek olan TOFAŞ, yeni sezon çalışmalarına 15 Ağustos Perşembe günü başlayacak.

2019-2020 sezonunda 7Days EuroCup ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele verecek olan TOFAŞ, yeni sezon çalışmalarına 15 Ağustos Perşembe günü başlayacak.

TOFAŞ'ın yeni sezon öncesi hazırlık ve kamp programı belli oldu. 2019-2020 sezonunda Basketbol Süper Ligi ve 7Days Eurocup'ta mücadele edecek olan mavi-yeşilliler, sağlık kontrollerinin ardından hazırlıklarının startını 15 Ağustos Perşembe günü Mustafa V. Koç Spor Tesisleri'nde verecek. Çalışmalarına 2-15 Eylül tarihleri arasında Antalya Belek'teki spor oteli Gloria Sports Arena'da gerçekleştireceği kamp ile devam edecek olan Bursa temsilcisi, burada 2 hazırlık turnuvasına katılacak.

HAZIRLIK MAÇLARI ANTALYA'DA BAŞLAYACAK

5-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek GSA-Smart Casual Cup 2019'a TOFAŞ Basketbol Takımı'nın yanı sıra Fransa'dan AS Monaco, Rusya'dan Unics Kazan ve Türkiye liginden Bahçeşehir Koleji, Beşiktaş Sompo Sigorta ve Türk Telekom takımları katılacak. 11-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gloria Cup'ta ise TOFAŞ ile birlikte Euroleague temsilcileri Anadolu Efes, CSKA Moskova, Zalgiris Kaunas ile Basketbol Süper Ligi ekipleri Galatasaray Doğa Sigorta ve Teksüt Bandırma yer alacak. Turnuvalardaki gruplar ve detaylı maç programı daha sonra açıklanacak.

CEVAT SOYDAŞ TURNUVASI 18-21 EYLÜL'DE

Bu sene 19'uncusu düzenlenecek Uluslararası Gold Majesty Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası ise 18-21 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak. TOFAŞ'ın ev sahipliğinde Bursa'da gerçekleştirilecek turnuvaya mavi-yeşilliler dışında; Rus temsilcisi Lokomotiv Kuban ile Türkiye'den Darüşşafaka Tekfen, Gaziantep Basketbol, Bahçeşehir Koleji ve OGM Ormanspor takımları katılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalya Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title