Haberler

Tofaş Başantrenörü Orhun Ene: "Zorlu Bir Periyodun İçerisindeyiz"

TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, Muratbey Uşak galibiyetini değerlendirerek, "Zorlu bir periyodun içerisindeyiz. Özellikle bu periyodun hem Avrupa hem lig ayağını iyi yönetebilirsek, önümüzdeki dönemde daha iyi noktaya geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2'nci haftasında deplasmanda Muratbey Uşak'ı 86-73 mağlup eden TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene ve oyunculardan Raymar Morgan karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında ilk olarak Uşak ekibini ve Başantrenörü Ozan Bulkaz'ı tebrik eden Orhun Ene, rakiplerinin uzun yıllardır basketbolun içerisinde büyük mücadele verdiğini belirterek, "Hem oyuncu hem antrenör olarak uzun yıllardır basketbolun içinde bir insan olarak basketbol anlamında buraların nasıl geliştiğini gördüğü zaman insan bundan mutluluk duyuyor. Onun için kendilerini tekrardan tebrik ediyorum, kolay bir iş değil. İnşallah bu sene yine emeklerinin karşılığını alırlar" dedi.

'TAKIMCA GELİŞMEMİZ GEREKİYOR'

Mücadelede erken bir fark yakaladıklarını farktan sonra oyunu kontrol etmeleri gerektiğini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "Şuanda sakatlarımızın da iyileşme süreci var. Tony Crocker'ı oynatamadığımız için organizasyon konusunda tam hazır olduğumuzu söyleyemem. Zor bir deplasmandan geldik. Almanya deplasmanı sonrası ligde neticede istediğimizi aldık. Burada maç kazanmak çok önemli. Kazandığınız andan itibaren önünüzdeki Avrupa kupası maçına konsantre olmak zorundasınız. Kötü oynadığımız, yaptığımız yanlış şeyler var. Bunlar biraz yorgunluk, biraz da konsantrasyonun düşmesinden de kaynaklanıyor. Daha iyi olabilmemiz için takımca gelişmemiz gerekiyor. Oyunun bazı dönemlerinde hiç rakibin gelmesine izin vermememiz lazımdı" dedi.

7Days EuroCup'ta 2 gün sonra oynayacakları Herbalife Gran Canaria hazırlıklarına başlayacaklarını dile getiren Ene, "Bizim için özellikle bu periyodun önemli olduğunu düşünüyorum. Ligde büyük bütçeli takımlarla içeride, daha az bütçeli takımlarla deplasmanda oynayacağımız. Özellikle bu periyodun hem Avrupa hem lig ayağını iyi yönetebilirsek, önümüzdeki dönemde daha iyi noktaya geleceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

TOFAŞ Basketbol Takımı'nın başarılı oyuncularından Raymar Morgan ise karşılaşmayla ilgili şu ifadeleri kullandı; "Rakip takım bu akşam iyi efor gösterdi. Biz de 3 çeyrek iyi oynadık. Son çeyrek oyundan biraz düşsek de genel olarak maçı önde götürdük ve sonunda kazandık."

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhun Ene Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title