Haberler

Toçoğlu: "Referandum İçin Belirlediğimiz Oy Oranı Yüzde 75'dir"

AK Parti Adapazarı teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Önümüzdeki referandumu tarihi bir dönemeç olarak görüyoruz.

Ak Parti Adapazarı teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, "Önümüzdeki referandumu tarihi bir dönemeç olarak görüyoruz. Bu dönemeci en güçlü şekilde aşmak zorundayız. Şuan tek odak noktamız referandumdur" derken; İl Başkanı Kılıç, "Referandum için belirlediğimiz oy oranı yüzde 75'tir. Bu bizim için zor bir hedef değil" ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Adapazarı ilçe yönetimi ve mahalle başkanları ile düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Reisoğlu Tesislerinin ev sahipliği yaptığı programda Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ bürokratları, meclis üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu da yer aldı.

Programın açılış konuşmasında söz alan ilçe başkanı Mustafa Ak, "Geldiğimiz noktada bizi terörle diz çöktürmeye çalışıyorlar. Türkiye'ye dönük bu hain saldırıların hedefini biliyoruz. Türkiye mazlum ve mağdura el uzatmasın istiyorlar. Biz AK Parti teşkilatları olarak yapılanları izlemiyoruz. Elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Üye güncellemelerimizi tamamladık. Yaptıklarımızı önemsiyoruz ve önemsememiz de lazım. Hükümetimiz güçlü oldukça yerel yönetimlerimiz de güçlü duruyor. Büyükşehir'in inşa ettiği ADASU HES ve Akçay Barajı gibi yatırımlar bunun en güzel örneği" diye konuştu.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise, ilçe belediyesinin gündemindeki önemli konulara dair bilgiler vererek, "Şehir merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi ve Reji Sokak'ta Büyükşehir Belediyemizle birlikte çalıştık. Güzel işlere imza attığımıza inanıyorum. Diğer yandan ise ülkemiz üzerinde çok ciddi oyunlar oynanıyor. Çok dikkatli olacağız" ifadelerini kullandı.

Şehirde ciddi sorunlar ile karşı karşıya olmadıkları vurgusunda bulunan Başkan Toçoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettikleri üzere ülkemiz bir Kurtuluş Savaşı'ndan geçiyor. Yaşanan hadiseleri çok iyi analiz etmeliyiz. Önümüzdeki referandumu bu yüzden tarihi bir dönemeç olarak görüyoruz. Bu dönemeci en güçlü şekilde aşmak zorundayız. Bizim tek odak noktamız referandumdur. İnşallah bu tarihi dönemece Sakarya'dan çok güçlü bir destek vereceğiz. Biz hem ilçe belediyemiz hem de Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı aynı gayretle sürdürüyoruz" dedi.

Programın son konuşmasını ise İl Başkanı Fevzi Kılıç gerçekleştirdi. Kılıç, "Dünyada adalet bekleyen tüm insanlar için çalışıyoruz. Bizim yapmış olduğumuz siyaset üç boyutludur. Siyasetimizin manevi, hukuki ve vicdani boyutu vardır. Teşkilatlarımızla ne kadar övünsek azdır. Tüm seçimlerde ciddi çalışmalar yaptık. 15 Temmuz'da evlerimizde perdeleri çekip oturup beklemedik. Sahadaydık. Önümüzde bir referandum var. Genel Merkeze söz verdik: referandum için belirlediğimiz oy oranı yüzde 75'tir. Bu bizim için zor bir hedef değil. Sakarya inşallah yüzde 75'i görecek" ifadelerini kullandı.

Açılış ve değerlendirme konuşmalarının ardından soru-cevap bölümüne geçilen programda Başkan Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli teşkilat mensuplarından gelen talepleri aldılar. İlgili bürokratlara da talimatlar veren Başkan Toçoğlu daha sonra Adapazarı'nda devam eden çalışmalara ilişkin teşkilat mensupları ile bilgiler paylaştı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Adapazarı AK Parti Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title