Haberler

Toçoğlu. Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Süleymanbey Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, bölgede altyapı çalışmalarının başlatılması için önemli bir mesafe alındığını vurguladı.

Bölgenin imar planıyla ilgili sürecin devam ettiğini belirten Toçoğlu, "İnşallah bu sürecin tamamlanmasıyla projemizi hazırlayacak ve bölgede altyapı çalışmalarını başlatacağız" dedi.

Toçoğlu, vatandaşların altyapı konusunda talebi bulunduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımızı talebiyle yakından ilgileniyor ve gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bunun için öncelikle bölgenin imar planının çıkarılması gerekiyordu. İlçe belediyemizle işbirliği içerisinde hareket ederek önemli bir çalışma yaptık. ve bu konuda önemli bir mesafe kat ettik. Ama imar planları bir süreç meselesi. İnşallah planın tamamlanması ile projemizi hazırlatıp bölgede çalışmalarımıza hemen başlayacağız. Bizim tek derdimiz milletimize hizmet. Hemşehrilerimizin isteklerine kalıcı ve modern çözümler üretmek için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Hamdolsun şehrimiz her alanda değişiyor, gelişiyor. Bu hizmetler hükumetimizin gücüyle, milletimizin desteğiyle hayata geçiriliyor. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek."

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Zeki Toçoğlu Adapazarı Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title