Haberler

Toç-bir-sen'den Tarım Müdürüne Plaket

Adıyaman Tarım Müdürlüğü özel bir bankayla yaptığı maaş anlaşması karşılığında aldığı promosyonun tamamını çalışanlarına dağıttı.

Tarım Orman Çalışanları Sendikası (Toç-Bir-Sen) tarafından Adıyaman Tarım Müdürü Cafer Kınanç'a promosyonların tamamını çalışanlara dağıttığı için teşekkür plaketi verildi. Tarım Müdürü Cafer Kınanç'ı makamında ziyaret eden Toç Bir-Sen Adıyaman Temsilcisi Sırrı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, promosyonların tamamının çalışanlara dağıtılmasının diğer kurumlara örnek olması gerektiğini belirttiler.

Plaket töreninde konuşan Toç Bir-Sen Adıyaman Temsilcisi Sırrı Yılmaz, personelin daha önceden maaşlarını aldığı bankanın promosyon vermemesi üzerine çalışanların istekleri doğrultusunda müdürlüğün yeni bir bankayla anlaştığını kaydetti. Yılmaz, "Tarım Müdürlüğü tarafından yapılan girişimler sonucunda özel bir bankayla üç yıllığına sözleşme imzalandı ve bu banka tarafından verilen maaş promosyonlarının tamamı çalışanlara dağıtıldı. Diğer kurumlarda çalışanlara promosyonların bir kısmı verilmişti, fakat Tarım Müdürlüğü tarafından promosyonun tamamı çalışanlara verildi.Tarım Müdürlüğü diğer kurumlara bu davranışıyla örnek olacaktır" dedi.

(AA-OÇ-OÇ-Y)

15.04.2007 14:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title