Haberler

TOBB Yönetiminde Manisa Yer Almadı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) seçimli Genel Kurulu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde (ETÜ) yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) seçimli Genel Kurulu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde (ETÜ) yapıldı. Genel kurula, Manisa ili oda ve borsalarının da yer aldığı 1734 delege katıldı.

365 oda ve borsaların delegelerin tek aday olarak destek verdiği M.Rifat Hisarcıklıoğlu 1734 delegenin oyunu alarak yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına seçildi. Birlik Başkan seçimlerinin ardından delegeler Birlik Yönetim Kurulu, Konseyler, Yüksek Disiplin Kurulu ve Komisyonların seçimleri yapıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile yaklaşık 1.5 ay önce yaptığı görüşmede bu dönem görev almak istemediğini belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, 15 kişiden oluşan TOBB Yönetim Kurulu'nda yer almadı. Koşmaz, bu dönem TOBB Yönetim kurulunda yer almamasının kendi talebi doğrultusunda olduğunu belirterek, "2000 yılından bu yana TOBB Yönetim Kurulunda yer aldım. 13 yıl boyunca hizmetlerimiz oldu. Bu dönem için Sayın Hisarcıklıoğlu ile yaptığımız görüşmelerde görev almak istemediğini kendisine belirtmiştim. Genel kurul öncesinde Ege oda ve borsalara yapmış olduğumuz ziyaretlerde de oda ve borsa başkanlarımla bu düşüncemi paylaştım. Benim için sürpriz bir durum değil. Yönetim Görev alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum' diye konuştu.

MANİSA HEYETİ GENEL KURULDA YERİNİ ALDI

Manisa TSO Meclis Başkanı Hayati Dolman, Manisa TSO TOBB delegeleri Yaşar Coşkun, Ahmet İgan, Halim İhsan Övünç, Necdet Özgürler, Sezgin Akduman, Ümit Türek, Cüneyt Çatalcalı, Atilla Altuntaş, Hüseyin Hasacar, Tevfik Aslaner, Semih Vardarer ve Manisa TSO Genel Sekreteri Tamer Balatlı, 69. genel kurulda yer alarak, Manisa TSO'yu temsil eden isimler oldular. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title