Haberler

TOBB Malatya Kadın Girişim Kurulu ile Genç Girişim Kurulu'dan 15 Temmuz Darbe Girişimine Tepki

TOBB Malatya Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Yunus Akçin, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akçin "15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı bertaraf etmiştir. Halkımız demokrasiye sahip çıkmıştır" dedi.

TOBB Malatya Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Yunus Akçin yaptığı açıklamada "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Kadın Girişim Kurulu ile Genç Girişim Kurulu olarak karşınızdayız. 15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı bertaraf etmiştir. Halkımız demokrasiye sahip çıkmıştır. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur" şeklinde konuştu.

Ülke olarak demokrasiye bağlı olduklarını belirten Akçin "Milli birliğimize ve demokrasimize sahip çıkmak üzere başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz ile beraber darbecilere karşı birlik olan siyasi partilerimize, STK'larımıza, vatandaşlarımıza, güvenlik güçlerimize ve medya kuruluşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ülke olarak demokrasiye inancımızı ve bağlılığımızı bir kez daha tüm dünyaya ilan ediyoruz. Geçmişi zaferlerle dolu milletimiz, egemenliğin yalnızca millete ait olduğunu tüm dünyaya göstermiş 'Demokrasi Bayramı' olarak anılacak milli duruşumuz, geleceğe dair umutlarımızı daha da artırmıştır. Bugün demokrasimiz dünden daha fazla güçlenmiştir. Gelecek yıllarda 15 Temmuz " Demokrasi Bayramı" olarak kutlanmalıdır.Bizler, gücünü sandıktan, yetkiyi milletten almayan bir idare istemiyoruz. Ülkemiz için demokrasi dışında bir seçenek de görmüyoruz,Bir daha böyle elim hadiselerin yaşanmamasını ve ihanet çetesinin tamamen ortaya çıkartılmasını ve hukuk önünde hesap vermesini bekliyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Kadın Girişim Kurulu ile Genç Girişim Kurulu olarak, Türkiye'yi büyük hedeflerine ulaştırmak için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Her zaman devletimiz, milletimizin ve demokrasinin yanındayız. Demokrasi varsa hepimiz varız.Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
title