Haberler

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Türkiye'nin Önü Açık"

Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde Ticaret Odası'nın Yeni Hizmet Binasının Açılışını Yapmak ve Vergi Rekortmenlerinin Ödül Törenine Katılmak İçin İlçeye Gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin Önünün Açık Olduğunu Söyledi. Karamsarlığa Gerek Olmadığını Belirten Hisarcıklıoğlu, İdarecilerden Huzur İstediklerini Söyledi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Ticaret Odası'nın yeni hizmet binasının açılışını yapmak ve vergi rekortmenlerinin ödül törenine katılmak için ilçeye gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin önünün açık olduğunu söyledi. Karamsarlığa gerek olmadığını belirten Hisarcıklıoğlu, idarecilerden huzur istediklerini söyledi.

Burhaniye Ticaret Odası'nın yaptırdığı 5 katlı hizmet binasının açılışına gerçekleştiren Rifat Hisarcıklıoğlu, Burhaniyeli iş adamlarına seslendi. Vali Selahattin Hatipoğlu, Balıkesir Milletvekilleri İsmail Özgün, Edip Uğur ve Ahmet Duran Bulut ile Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Rona Yırcalı, Kaymakam Bekir Şahin Tütüncü, Belediye Başkanı Fikret Akova ile çok sayıda daire müdürü ve iş adamının katıldığı toplantıda konuşan Rifat Hisarcıkoğlıoğlu, Türkiye'nin önünün açık olduğunu söyledi. Karamsarlığa gerek olmadığını bildiren Hisarcıklıoğlu, "Dünyada 200 ülke kıyasıya yarışıyor. Birbirimizde kusur ararsak bir yere varamayız. Birbirimize sıkı sıkıya sarılalım. Marka olmamız lazım. Bugün İtalya bizim zeytinyağımızı alıp kendi yağıymış gibi Amerika'ya ve Norveç'e pazarlamaktadır. Her gün yenilik yapmamız lazım. Başka türlü ayakta kalamayız. Çok üreten, çok alan ve çok satan olacağız. Ortaklık kültürümüzü geliştirelim. Onun için birleşin. Bizim kültürümüz ortaklığı teşvik ediyor. Elimizdeki potansiyeli değerlendirelim. Türkiye'nin önü açık. Karamsarlığa gerek yok. Biz idarecilerimizden huzur istiyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 2002 yılından bu yana vergi sıralamasında dereceye giren 77 kişiye Vali Selahattin Hatipoğlu, Rifat Hisarcıklıoğlu, milletvekilleri ve Belediye Başkanı Fikret Akova tarafından ödülleri verildi.

(AT-SŞ-OK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title