Haberler

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Gümüşhane'de

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (Gtso) Hizmet Binasının Açılış Törenine Katılmak Üzere Gümüşhane'ye Gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Enver Salihoğlu'nu Makamında Ziyaret Ederek Kendisiyle Bir Süre Sohbet Etti.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) hizmet binasının açılış törenine katılmak üzere Gümüşhane'ye gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Enver Salihoğlu'nu makamında ziyaret ederek kendisiyle bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından GTSO hizmet binasının açılış törenine Gümüşhane Valisi Salihoğlu ile birlikte katılan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisinin gelişmesi, Türkiye'nin zenginleşmesi ve işsizlerin iş bulmasının Türk özel sektörü sayesinde olacağını savundu. Hisarcıklıoğlu, "Gümüşhane TSO'nun kuruluşunun 80. yıldönümünde aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yapımı tamamlanan hizmet binamızın açılışını yapmak ise ayrı bir mutluluk vermektedir. Emeği geçen

herkesi kutluyorum. Türkiye ekonomisi gelişecekse, Türkiye zenginleşecekse, issizler iş bulacaksa, bu Türk özel sektörünün sayesinde olacaktır. Buna kanaat önderliği yapacak olan da oda ve borsa başkanlarımız olacaktır. İşte kanaat önderliği noktasında GTSO Başkanı İsmail Akçay, bunu en iyi yapan oda başkanlarımızdan bir tanesidir. Kayseri'de bir söz vardır 'kuru söğütten düllüm düdük çıkarmak' derler. Akçay, kuru söğütten düllüm düdük çıkarttı. Gümüşhane'deki sanayici ve esnafın verdiği para ile bu binayı

yapmak mümkün değildir. GTSO yönetim kurulu, başkan ve üyelerini kutluyorum" dedi.

GTSO hizmet binası daha sonra Vali Enver Salihoğlu, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TSE Başkanı Kenan Malatyalı, GTSO Başkanı İsmail Akçay, işadamları ve kurum amirlerinin katılımı ile kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

(OY-İRT-OK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title