Haberler

TNT Uçak Kapasitesini 36 Tona Çıkardı

Güncelleme:

Türkiye'deki ana operasyon merkezi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunan TNT, Mayıs ayından itibaren tarifeli uçak seferlerini Boeing 757-200 ile gerçekleştirmeye başlıyor. Özellikle Sabiha Gökçen'de ithalatta rakipsiz olan TNT, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa gibi büyük merkezlerle dünya çapında iş merkezlerini birbirine bağlıyor.

2013'ten beri iç talep ve ticari faaliyetlerdeki gelişmeler nedeniyle ivme kazanan ekspres taşımacılık sektörünün 2015'te Türkiye'nin de dâhil olduğu Güney Doğu Avrupa bölgesi ile Asya Pasifik'te güçlü büyüme göstermesi öngörülüyor.

TNT Türkiye Genel Müdürü Çetin Yalçın, "TNT olarak, Avrupa'daki en güçlü, en hızlı ve en geniş hizmet ağına sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Rakiplerimizden daha hızlı ye sorunsuz taşıma sistemimiz TNT'ye olan talebi tahminlerimizin çok üzerine taşıdı. Biz de, gelişen uluslararası pazarlar ve büyüyen tüketici güveni sayesinde 2015 yılı yatırımlarımızı kapasitemizi artırmak yönünde planladık. Türkiye ile Avrupa arasında gelişen ticaret sebebiyle İstanbul'a tarifeli karayolu seferlerimizi haftada beş güne çıkartmamızın ardından uçak kapasitemizde de beklenen artışa gidilmesi memnuniyet verici" dedi.

2014 içerisinde, TNT hava kargo ağı ile TNT karayolu ağının entegrasyonu sayesinde, günde taşınan doküman, paket, kargo sayısı bir milyonu bulan TNT, aynı zamanda Sabiha Gökçen Havalimanı Operasyon Merkezi'nde Otomatik Tasnif Sistemi'ni kuran ilk uluslararası ekspres kargo şirketi. TNT'ye rekabette önemli avantaj sağlayan ve ülke ekonomisine katkısı yadsınamayacak bu teknolojik sistem sayesinde gönderilerin gümrük işlemleri henüz uçaktayken tamamlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabiha Gökçen İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title