Haberler

TMSF, Olay Medya'yı 14 Ekim'de Satışa Çıkarıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 14 Ekim'de Satışa Çıkaracak. 36 Milyon 700 Bin Amerikan Doları Muhammen Bedele Sahip Olan Olay Medya İçin 13 Ekim'e Kadar Teklif Alınacak.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 14 Ekim'de satışa çıkaracak. 36 milyon 700 bin Amerikan doları muhammen bedele sahip olan Ticari ve İktisadi Bütünlük için 13 Ekim'e kadar teklif alınacak.

TMSF'den yapılan açıklamada, Fonun Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü Nergis Grubu şirketlerinden Olay Radyo ve Televizyon Yayıncılık A.Ş., Olay Basın ve Yayıncılık A.Ş. ile Çağlar Holding A.Ş.'nin borçlarına karşılık olarak kapalı zarf ve açık artırma yöntemiyle satışa çıkardığı bildirildi.

Açıklamada, muhammen bedeli 36 milyon 700 bin Amerikan doları olarak belirlenen ticari ve iktisadi bütünlüğün ihalesinin, 14 Ekim 2009 Çarşamba günü, saat 11.00'da, TMSF Binası'nda yer alan Konferans Salonu'nda düzenleneceği vurgulandı. TMSF, Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 13 Ekim 2009 Salı gününe kadar teklif alınacağını belirtti.

-OLAY MEDYA BÜNYESİNDE TV, GAZETE VE DERGİ DE VAR-

Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü kapsamında Olay TV, Olay FM, Olay Gazetesi ve Olay Trend Dergisi'nin faaliyetlerinin gerçekleştirilmesini sağlayan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdindeki haklar, markalar, isim hakları, internet alan adları, yayın ekipman cihaz ve araçları, gazete yayın hakları ile gayrimenkul ve menkul mallar ile bu mal, hak ve varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmeler yer alıyor.

-İHALEYE KATILMAK İÇİN 3.7 MİLYON DOLARLIK TEMİNATIN YATIRILMASI GEREKİYOR-

Ticari ve İktisadi Bütünlük ihalesine katılabilmek için Fon'un T. Vakıflar Bankası T.A.O. Esentepe Şubesi'ndeki 00158048011084369 numaralı ABD Doları hesabına 3 milyon 670 bin ABD Doları teminatın "Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Teminat Bedeli" açıklaması ile yatırılması gerekiyor. Ayrıca 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun üçüncü maddesinde tanımlanan bankalardan alınmış ABD Doları cinsinden kesin ve süresiz teminat mektubu, cari değeri nakit teminatın yüzde 15 fazlası tutarında olan T.C. Devlet Tahvilleri, T.C. Hazine Bonoları, T.C. Hazine Kefaletini Haiz Tahvilleri de teminat olarak kabul edilecek. Teminatın yatırıldığını gösteren dekontun, Şartname'de belirtilen idari zarfla verilecek diğer belgeler ile birlikte 13 Ekim 2009 Salı günü, saat 17.00'a kadar Satış Komisyonu'na teslim edilmesi gerekiyor. Kurul'un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık, 16 Ekim 2009 Cuma günü saat 11.00'da TMSF Binası'nda yer alan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Doğrudan veya dolaylı olarak yönetim, denetim veya kontrolü aynı gruba ait olan birden fazla tüzel kişi ihale sürecine katılamayacak.

(ANKA)

(HGS/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title