Haberler

TMSF'nin Merkez Grubu Medya Şirketlerini Devralması

İş Adamı Turgay Ciner ile Park Holding A.ş'nin, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) Medya Grubu Şirketlerinin (Sabah-atv) Temettü Hariç Ortaklık Hakları ile Yönetim ve Denetimini Devralmasına İlişkin İşleminin İptali ile Yürütmenin Durdurulması İstemi Reddedildi.

İş adamı Turgay Ciner ile Park Holding A.Ş'nin, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) Medya Grubu şirketlerinin (Sabah-ATV) temettü hariç ortaklık hakları ile yönetim ve denetimini devralmasına ilişkin işleminin iptali ile yürütmenin durdurulması istemi reddedildi.

İstanbul 6. İdare Mahkemesince söz konusu talebe ilişkin açıklanan kararda, mahkeme heyeti, Turgay Ciner ile Park Yatırım A.Ş tarafından açılan dava dosyasındaki belgelerin incelenmesi sonucu 2577 sayılı kanunun 27/2 maddesinde öngörülen şartların birlikte gerçekleşmediği sonucuna vararak, davacı tarafın yürütmenin durdurulması isteminin reddine karar verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title