Haberler

TMSF, 90 Araç Satacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Muhammen Bedelleri Toplamı 486 Bin 500 YTL Olan Doksan Aracı 25 Kasım'da Satışa Çıkaracak.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) muhammen bedelleri toplamı 486 bin 500 YTL olan doksan aracı 25 Kasım'da satacak.

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, TMSF muhammen bedelleri toplamı 486 bin 500 YTL olan doksan aracı, 25 Kasım'da satışa çıkaracak. Satışa çıkarılacak araçlar arasında; Renault, Fiat, Doğan, Hyundai, Şahin, Kartal, Toyota, Mercedes Benz, Opel, Ford, Alfa Romeo otomobiller ile Mercedes otobüs, Isızu kamyon, Mitsubishı kamyonet, Iveco kamyonet gibi araçlar yer alıyor.

Araçlar birinci satışta, muhammen değerinin yüzde 75'ini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale edilecek. Alıcı çıkmaması halinde en çok artıranın taahhüdü baki kalmak kaydıyla, ikinci satış 27 Kasım'da gerçekleştirilecek. İkinci artırmada da, aynı şartlar aranacak.

-161 ALTIN VE GÜMÜŞ KIYMETİ DE SATILACAK-

Aynı gün, TMSF Müflis İmar Bankası'na ait üç adet kasa ile 161 adet altın ve gümüş kıymeti de satışa çıkaracak. Çelik kasa ihalesi açık artırma yöntemi ile gerçekleştirilecek. Diğer menkuller ise yazılı teklif alınmak suretiyle pazarlık usulü ile satılacak. Altın ve gümüş kıymetler; çeyrek-yarım altın, Atatürk'ün doğumunun 100. yılı anısına bastırılan gümüş bir lira ile yarım lira ve İmar Bankası At Logolu 2 adet rozetten oluşuyor. (ANKA)

(HLY/NB/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title