Haberler

TMSF, 24 Taşınmaz İçin Teklif Alacak

TMSF, Muhammen Bedelleri Yaklaşık 14 Milyon YTL Olan 24 Taşınmaz İçin 23 Ağustos'a Kadar Teklif Alacak.

-TMSF, muhammen bedelleri yaklaşık 14 milyon YTL olan 24 taşınmaz için 23 Ağustos'a kadar teklif alacak.

İSTANBUL (ANKA) - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) muhammen bedelleri toplamı 13 milyon 629 bin 240 YTL olan 24 taşınmazı, teklif alma yöntemiyle satışa çıkardı.

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, 5 milyon 904 bin YTL değerindeki İstanbul Kadıköy'deki işyeri, satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında en yüksek muhammen bedele sahip olma özelliği taşıyor. Kadıköy'deki brüt 7 bin 240 metrekare yüzölçümlü işyeri yapıldığı yıllarda özellikle komple otomobil servisi verebilecek şekilde tasarlandığından otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmaların ilgisini çekebilecek yepılar arasında bulunuyor. Bu taşınmazı, 4 milyon 950 bin YTL'lik İstanbul Küçükçekmece'deki yaklaşık 60 dönüm yüzölçümlü arsa takip ediyor. Taşınmazların 3'ü Ankara, 1'i Çorum, 1'i Eskişehir, 1'i Denizli, 1'i Yalova, 1'i Gaziantep, 10'u İstanbul, 1'i İzmir, 5'i ise Şanlıurfa da yer alıyor.

Gayrimenkullerin açık artırması, 24 Ağustos tarihinde başlayacak. Kapalı zarf teklifleri en geç 23 Ağustos tarihine kadar verilecek. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title