Haberler

TMSF, 202 Adet Taşınmaz Satacak

TMSF, Muhammen Bedelleri Yaklaşık 56 Milyon YTL Olan 202 Taşınmazı Satışa Çıkardı. Açık Artırmalar 14 ve 15 Haziran'da Gerçekleştirilecek.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) muhammen bedelleri toplamı 55 milyon 934 bin 1 YTL olan 202 taşınmazı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin açık artırmaları iki bölüm halinde 14 ve 15 Haziran'da gerçekleştirilecek.

İlk bölümü oluşturan 92 taşınmazın ihalesi, 14 Haziran'da, ikinci bölümü oluşturan 110 taşınmazın ise 15 Haziran'da yapılacak. 14 Haziran'da satışa sunulacak 92 gayrimenkulün muhammen bedelleri, 47 milyon 647 bin 829 YTL, 15 Haziran'da satışa sunulacak 110 gayrimenkulün ise 8 milyon 286 bin 171 YTL olarak belirlendi.

202 gayrimenkulün 192'si Yalova Evleri olarak bilinen villalardan oluşuyor. Taşınmazlar, Yalova, Çiftlikköy İlçesi, Taşköprü Köyü, Kapanca Mevkii Taşköprü adresinde yer alıyor. Gayrimenkullerin, 190 metrekarelik A tipi, 176 metrekarelik B tipi, 189,20 metrekarelik A1 ve A2 tiplerin yanı sıra, 175 metrekarelik B1 ve B2, 251,88 metrekarelik C1 ve C2 ile 218,34 metrekarelik D1 ve D2 tip olmak üzere 9 ayrı tipi bulunuyor. Sahil Caddesinde konumlu taşınmazlar, Bursa Karayolu üzerinde yer alan Askeri Hava Alanının kuzeyinde yer alıyor. Deniz manzaralı, denize sıfır durumunda olan karayoluna Sahil Caddesi ile bağlanan villaların yakın çevresinde Elmakent sitesi, Ceylankent sitesi bulunuyor. Taşınmazlar, Yalova'ya, Topçular Ro-Ro İskelesi'ne, Karamürsel'e ve İzmit'e yakın mesafede yer alıyor. Yalova Evleri'nde Açık yüzme havuzu, restaurant, cafe, fitness center bulunuyor.

Diğer 10 gayrimenkulün 4'ü Bursa, 4'ü Kocaeli, 2'si ise İstanbul'da yer alıyor. Bursa'da bulunan 8 parselden oluşan ve üzerinde kargir halıfleks fabrikası bulunan gayrimenkul, 19 milyon 780 bin YTL ile en yüksek muhammen bedele sahip olma özelliği taşıyor. Satışa konu taşınmazlar, Bursa Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alıyor. Tesisin yakın çevresinde Sifaş, Polylen, Bisaş, Beltan, Burçelik ve Jakartes firmalarına ait tesisler bulunuyor. Kocaeli'deki iki katlı prefabrik fabrika ve idari bina, 16 milyon 557 bin 22 YTL ikinci en yüksek muhammen bedele sahip. Fabrika içince bulunan makinelerle birlikte satışa sunulacak.

Gayrimenkuller, muhammen değerlerinin yüzde 75'ini ve rüçhanlı alacaklar ile satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale edilecek. Verilen bedel muhammen değerin yüzde 75'inden az olur ya da hiç alıcı çıkmazsa, 14 Haziran'da satışa çıkarılacakların ikinci satışı, 21 Haziran; 15 Haziran'da satışa çıkarılacakların ikinci satışı ise 22 Haziran'da gerçekleştirilecek.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title