Haberler

TMSF, 19 Taşınmazı 19 Temmuz'da Satışa Çıkaracak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Muhammen Bedelleri Toplamı 19 Milyon 105 Bin 159 YTL Olan 19 Taşınmazı Satışa Çıkaracak.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedelleri toplamı 19 milyon 105 bin 159 YTL olan 19 taşınmazı satışa çıkaracak.

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, gayrimenkullerin açık artırması, 19 Temmuz 2007 Perşembe günü saat 14.00'da TMSF Merkez Binası'nda yer alan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

19 gayrimenkulün 1'i Tekirdağ'da, 1'i Edirne'de, 1'i Bursa'da, 3'ü İstanbul'da, 8'i Mersin'de, 3'ü İzmir'de, 1'i Ankara'da, 1'i ise Adana'da yer alıyor. İzmir'de bulunan arsa, 4 milyon 45 bin YTL ile taşınmazlar arasında en yüksek bedele sahip olma özelliği taşıyor. Gayrimenkul üzerinde iki katlı idari bina ve bir katlı yüksek tavanlı üç açıklıklı prefabrik fabrika binası bulunuyor. 4 milyon YTL ile yüksek bedele sahip olan bir diğer taşınmaz ise Ankara'daki işyeri. Ticari potansiyele sahip bölge inşaat

malzemeleri satış mağazası ve depoların yoğun olarak yer aldığı bir yerleşim olan taşınmazın yakın çevresinde, Ulus Hastanesi, Gümrük müsteşarlığı Ulus binası, iş ve alışveriş alanları yer alıyor. Bu gayrimenkulü 3 milyon 617 bin 500 YTL değerindeki, üzerinde 2 adet prefabrik, 1 de açık depo alanı mevcut olan Adana'daki tarla takip ediyor.

Gayrimenkuller, muhammen değerlerinin yüzde 75'ini ve rüçhanlı alacaklılar ile satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale edilecek. Verilen bedel, muhammen değerin yüzde 75'inden az olur ya da hiç alıcı çıkmazsa, ikinci satış 26 Temmuz 2007 Perşembe günü aynı adres ve saatte gerçekleştirilecek.

(CHT-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title