Haberler

Tkbl Federasyon Kupası Final Grubu'nun Eşleşmeleri Belli Oldu

Olgucan KALKAN - İSTANBUL DHATürkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Isparta'da gerçekleştirilecek TKBL Federasyon Kupası Final Grubu kuraları çekildi.

Olgucan KALKAN - İSTANBUL  DHA

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından 31 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Isparta'da gerçekleştirilecek TKBL Federasyon Kupası Final Grubu kuraları çekildi.

Ataköy Sheraton Hotel'de düzenlenen TKBL Federasyon Kupası'nın basın toplantısına; TBF Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, Türkiye Basketbol Federasyonu Yetkilileri ve Edremit Bld Gürespor, FERKO Ilgaz Hotel KBSK, İzmit Belediye, Kırçiçeği Bodrum Basketbol, Mersin Basketbol, Mersin BŞB Gelişim, Tosyalı TOYO Osmaniye ve Urla Belediye takımlarının temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, Çok başarılı bir sezon geçiriyoruz. Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne olan ligimizde, yönetici, antrenör ve sporcularımızın katkısı yadsınamaz. Isparta'da gerçekleştirilecek TKBL Federasyon Kupası Final Grubu'nda sakatlıktan uzak, hakkedenin kazanacağı bir organizasyon diliyorum dedi.

TBF Ligler Direktörü Samer Şenbayrak'ın kura çekimi hakkında verdiği detaylı bilgilerin ardından TKBL Federasyon Kupası eşleşmeleri şu şekilde oluştu

Tarih    Ev Sahibi Takım    Misafir Takım    Maç

31 Ocak Çarşamba    Tosyalı TOYO Osmaniye - Edremit Bld Gürespor    1.Maç

31 Ocak Çarşamba    İzmit Belediye - FERKO Ilgaz Hotel KBSK    2.Maç

1 Şubat Perşembe    Urla Belediye - Mersin Basketbol    3.Maç

1 Şubat Perşembe    Mersin BŞB Gelişim - Kırçiçeği Bodrum Basketbol    4.Maç

2 Şubat Cuma    1.Maçın Galibi    2.Maçın Galibi    5.Maç

2 Şubat Cuma    3.Maçın Galibi    4.Maçın Galibi    6.Maç

4 Şubat Pazar    5.Maçın Galibi    6.Maçın Galibi    7.Maç

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Isparta Mersin Ilgaz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title