Haberler

Tkbl'de 23. Hafta Başladı

İstanbul-dha istanbul Üniversitesi BGD-Mersin BŞB: 76-55 TKBL'nin 23. Haftasında Mersin BŞB.'nin sahasına konuk olan İstanbul Üniversitesi BGD. rakibini deplasmanda mağlup etti.

İstanbul-dha

istanbul Üniversitesi BGD- Mersin BŞB: 76-55

TKBL'nin 23. Haftasında Mersin BŞB.'nin sahasına konuk olan İstanbul Üniversitesi BGD. rakibini deplasmanda mağlup etti.

Edip Buran Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk çeyreği 20-28 Mersin BŞB.'nin üstünlüğünde sona erdi. İkinci periyotta ise İstanbul Üniversitesi BGD. 32-44'lük skorla tamamlayarak soyunma odasına önde gitmeyi başardı.

Mücadelenin üçüncü çeyreğinde de oyuna ağırlığını koyan İstanbul Üniversitesi BGD, son çeyreğe 43-67'lik skorla girdi ve maçı 76-55 kazandı.

İstanbul Üniversitesi BGD. bu sonuçla 15. galibiyetini alırken, Mersin BŞB. İse 8 galibiyette kaldı.

İstanbul Üniversitesi'nde en skorer isim kaydettiği 25 sayı- 5 ribaund- 3 asist ve 2 top çalma ile Kamile Ncickaite olurken onu, 18 sayı- 7 ribaund- 3 asist ve 1 top çalma ile Artemis Spanou takip etti.

Mersin BŞB.'de ise Samantha Prahalis'in 18, Doneeka Hodges'in de 16 sayısı galibiyete yetmedi.

Orduspor-Edirne Bld. Edirnespor: 81-74

TKBL'de 23. haftanın ilk gününde, Orduspor, Edirne Bld. Edirnespor'u sahasında mağlup etti.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini, ev sahibi ekip 20-16 önde tamamladı. Etkili oyununu ikinci periyotta da devam ettiren Karadeniz temsilcisi devreyi 45-35 üstün kapamayı başardı.

Üçüncü çeyreği de 62-52 üstün tamamlayan Orduspor, karşılaşmayı 81-74'lük skorla kazandı.

Orduspor bu sonuçla TKBL'deki 11. galibiyetini alırken, Edirnespor'un 23 maç sonunda 11 galibiyeti bulunuyor.

Orduspor'da 23 sayı üreten La Tanya White ve 21 sayı ile Megan Frezee, hem takımlarının hem de maçın en skorer isimleri oldular. Edirne Bld. Edirnespor'da ise Ayşe Cora 16, Marissa Coleman da 14 sayılık performansla takımlarının en fazla skor üreten oyuncuları olarak dikkat çektiler.

Galatasaray Odeabank- Adana Aski: 60-41

Lider Galatasaray Odeabank TKBL'nin 23. Haftasında sahasında ağırladığı Adana Aski karşısında galip geldi.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada ilk çeyrek konuk ekibin 10-17'lik üstünlüğünde tamamlandı. Adana Aski, ikinci periyotta da üstünlüğünü sürdürdü ve devreyi 27-32 tamamlayarak soyunma odasına önde gitti.

Üçüncü çeyrekte ise Galatasaray Odeabank oyunda kurduğu hakimiyet ile Adana Aski'ye sadece 4 sayı üretme şansı tanıdı. Son çeyreğe 45-36 önde giren Sarı-Kırmızılı takım karşılaşmayı da 60-41 kazandı.

Galatasaray Odeabank bu sonuçla toplamda 20. galibiyetini elde ederken TKBL'deki liderliğini de sürdürdü. Adana Aski'nin ise şuana kadar 14 galibiyeti bulunuyor.

Sarı-Kırmızılılar'da Sancho Lyttle, kaydettiği 13 sayı- 7 ribaund- 1 asist ve 3 top çalma ile takımının ve maçın en skorer oyuncusu oldu. Lyttle'ı, 12 sayı- 2 ribaund- 1 asist ve 4 top çalma ile kaptan Nevriye Yılmaz ile 12 sayı- 5 ribaund ve 2 top çalma ile oynayan Jelena Dublevic ile takip etti.

Adana Aski'de ise kaydettiği 10 sayı- 13 ribaund- 1 asist ve 2 top çalma ile Melisa Can ve 10 sayı ve 5 ribaund ile oynayan Milica Jovanovic takımın en skorer isimleri oldular.

AGÜ Spor- Samsun Canik Belediye: 79-60

TKBL 23. Haftasının ilk günü AGÜ Spor'un, Samsun Canik Belediye'yi sahasında mağlup ettiği karşılaşma ile sona erdi.

İlk periyot Samsun Canik Belediye'nin 23-25 üstünlüğünde sona erdi. İkinci periyotta ise ev sahibi ekip üstünlüğü öne geçirerek devreyi 45-42'lik skorla kapamayı başardı.

Üçüncü çeyrekte farkı açarak periyodu 64-51 önde tamamlayan Kayseri temsilcisi, mücadeleyi de 79-61'lik skorla kazanan taraf oldu.

AGÜ Spor elde ettiği bu sonuçla TKBL'de, toplamda 19., üst üste de 9. galibiyetini almış oldu. Samsun Canik Belediye ise bu mağlubiyet ile 7 galibiyette kaldı.

AGÜ Spor'da maçın en skorer oyuncusu kaydettiği 23 sayı- 5 ribaund- 3 asist ve 1 top çalma ile Lindsay Whalen olurken, Lara Sanders da 16 sayı- 17 ribaund ve 2 top çalma ile mücadele etti.

Samsun Canik Belediye'de ise Katsiaryna Snytsina 18 sayı- 3 ribaund- 4 asist ve 1 top çalma ile oynarken onu, 13 sayı- 6 ribaund- 2 asist ve 1 top çalma ile Sasa Cado takip etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Üniversitesi Orduspor Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title