Haberler

Tiyatrokare'de Atölyeler

Güncelleme:

Tiyatromuzun 20. Yıl nedeniyle, bizlerden uzun süredir talep edilen eğitim çalışmalarına tekrar başlıyoruz.

Çalışmalarımıza Akatlar Kültür Merkezi'nde 29 Nisan tarihinden itibaren 3 ayrı atölyeyle başlayacağız.

Oyunculuğa Giriş Atölyesi, 15 ile 29 yaş arasındaki herkese açık olup, konservatuara hazırlanmak isteyen gençlere ve oyunculuk konusunda kendisini sınamak isteyenlere yeni ufuklar açmayı hedefliyor.

Tiyatrokare'nin seçkin oyuncuları Gökçer Genç ile tirad çalışması, Halim Ercan ile diksiyon ve ses çalışmalarının gerçekleştirileceği atölye 2 Mayıs'tan itibaren, 17 Haziran tarihine kadar her Çarşamba 16.00/19.00 ve her Cumartesi 16.00 ile 19.00 arasında Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Katılımcılar atölyede boyunca Nedim Saban ile de sahne çalışmaları yaparak, konservatuara ya da oyunculuk mesleğine hazırlanacaklar.

Tiyatrokare, Türkiye'de benzeri az görülen bir Kukla Tiyatrosu Atölyesi'ne de hazırlanıyor. Kendi alanında uzman olan Estel Lita Russo'nun eğitmenliğindeki atölye, 8 yaşın üzerindeki herkese açık olup, katılımcılar her hafta farklı malzemeden kuklalar yapacaklar. Anne, babalar isterlerse çocuklarıyla beraber, dünyaya yeni kahramanlar getirmenin heyecanını yaşayacaklar.

29 Nisan'dan/ 20 Mayıs'a itibaren her Pazar 12.30 ile 16.30 arasında Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek atölyede, katılımcıların yarattığı kuklalara özgün ve yaratıcı metinlerin nasıl oluşturulacağı da paylaşılacak.

Müzikal tiyatro konusunda uzman olan Serpil Günseli ve Uğur Babürhan ile Müzikal Tiyatro Atölyesi, iki farklı yaş aralığı için açılıyor. 2 Mayıs/ 20 Haziran arasında her Çarşamba 19.00 ile 22.00 arasında Akatlar Kültür Merkezi'nde 15 yaş grubunun üzerine, 8/15 yaş aralığındaki gençler içinse 5 Mayıs/17 Haziran arasında her Cumartesi 13.00/16.00 ve Pazar 16.30/19.30 arasında düzenlenecek olan atölyede, Yıldız Tunbul şan, Sadık Kızılağaç tasarım dersleri verecek. Atölye boyunca Nedim Saban da metin çözümlemesinin yanı sıra, müzikal starları için gereken nitelikler konusunda fikirlerini paylaşacak. Katılımcılar dönem sonunda profesyonel bir ortamda sunacakları gösterilerde sahne heyecanını tadacaklşar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akatlar Kültür Merkezi Nedim Saban Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title