Haberler

Tiyatro Sanatçısı Hadi Çaman Yoğun Bakımda

Ünlü Tiyatro Sanatçısı Hadi Çaman, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesinde Tedavi Görüyor.

Ünlü tiyatro sanatçısı Hadi Çaman, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor.

Kas şikayeti üzerine oğlu Yrd. Doç. Dr. Efe Çaman tarafından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Hadi Çaman, 4 gündür solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tedavi görüyor. Çaman'ın durumu hakkında bilgi veren Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kamil Toker, "Hadi Çaman 4 gündür hastanemizin yoğun bakım ünitesinde. Kendisinin daha önceden var olan kas hastalığına akciğer enfeksiyonu eklenmesiyle daha evvel kronik bir akciğer hastalığı olduğunu da

öğrendik. Mevcut kas hastalığının üzerine akciğer enfeksiyonunun binmesiyle yoğun bakım desteğine ihtiyaç oldu. Şu anda kendisi 4 gündür ünitemizde. Solunum desteğine ihtiyacı var. Genel durumu geldiğine göre daha iyi. Öyle söylemek zorundayım. Ama yoğun bakım ünitesinde olduğuna göre hayati tehlikesi elbette söz konusu. Şu anda solunum destek ünitesine bağlı. Bulunduğu ortam nedeniyle klinik durumu iyi olana kadar kendisini uyutuyoruz. Bu durumu atlatacak diye düşünüyoruz" dedi.

Prof. Dr. Toker, Çaman'ın sevenlerinin kendisini sürekli ziyaret gelip durumu hakkında bilgi aldığını sözlerine ekledi.

(GA-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title