Haberler

    Tivibu Aboneleri 1 Ayda 1 Milyon Video İzledi

    TTNet'in Tivibu platformunda en çok seyredilen filmler, bunlar oldu! İşte çarpıcı rakamlar...

    TTNET'in Tivibu platformunda, Kasım ayında izlenen video sayısı 1 milyonu aştı. Tivibu aboneleri, Kasım ayında Tivibu Web'de 796 bin 323, Tivibu Ev'de ise 483 bin 17 video izledi.

    Yüzlerce kanalı ve binlerce farklı içeriği izleme olanağı sunan Tivibu platformunda özellikle Tekrar-İzle klasörü altında yer alan videolar yoğun ilgi görüyor. Kasım ayı boyunca Tivibu Ev ve Web platformlarında en çok izlenen filmlerin başında ise "Recep İvedik 3", "Çakallarla Dans" ve "Aşk Tesadüfleri Sever" geliyor.

    Tivibu platformunda çeşitli başlıklarla sunulan pek çok içerik izleyiciler tarafından beğeniyle izleniyor. Tivibu'da şu ana kadar en çok izlenen belgesel "Beyin", en yoğun ilgiyi gören çocuk içeriği "Winx Club" oldu. "Sihirli Annem" dizisi diziler arasında en çok izlenen içerik olarak öne çıkarken, müzik içerikleri arasında en çok ilgiyi Hadise'nin "Aşk Kaç Beden Giyer" klibi gördü.

    2010 yılının Şubat ayında Tivibu Web ile yayın hayatına başlayan Tivibu platformu, Türkiye internet trafiğinde önemli bir yer tutuyor.

    Kasım ayı ele alındığında Türkiye internet trafiğinin yüzde 30'u Youtube hariç video izleme, yüzde 29'u internette sörf yapma, yüzde 20'si dosya indirme, yüzde 10,5'i Youtube, yüzde 3,3'ü Tivibu, yüzde 3'ü Facebook, yüzde 0,3'ü oyun, yüzde 0,9'u anlık mesajlaşma ve yüzde 3'ü "diğer faaliyetler" olarak dağılıyor.

    Tivibu Web, yayına başladığı ilk günden itibaren, yayıncılıkta inisiyatifi izleyiciye veren yeni bir dönemi başlattı. Tivibu Web'in içerisinde şu anda 99 kanal yer alıyor. 2011 yılı şubat ayında lansmanı yapılan ve şu an 31 ilde hizmet veren Tivibu Ev 30 bini aşkın aboneye sahip. Tivibu Ev'de 11'i HD, toplam 122 TV kanalı bulunuyor.

    Tivibu kullanıcıları yerli ve yabancı olmak üzere ayda 500'den fazla filmi, 1200'e yakın diziyi, 2000'den fazla belgesel, müzik klibi ve çocuk içeriğini, istediği an izlemeye başlayabiliyor. Tivibu platformunda yer alan içeriklerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

    Basın bülteninden derlenmiştir.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title