Haberler

Tişört Ve Çanta Boyama Atölyesi Keyifli Geçti

Güncelleme:

YÜZLERE GÜLÜMSEME, KALPLERE MUTLULUK KATAN ATÖLYE

Beylikdüzü Belediyesi tarafından özel gereksinimli çocukların gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrenme sürecini eğlenceli hale getirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla "Tişört ve Çanta Boyama Atölyesi" düzenlendi.

Özel gereksinimli çocuklara yönelik olarak düzenlediği atölye çalışmaları ile onların yaşamlarını zenginleştirmeye, yüzlerine gülümseme, kalplerine mutluluk katmaya devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Harmoni Kadın Kooperatifi bahçesinde "Tişört ve Çanta Boyama Atölyesi" düzenledi. Harmoni Kadın Kooperatifi üyelerinin hazırladığı kalıpları kullanarak transfer baskı yöntemiyle tişört ve çantalarını rengarenk boyayan, kooperatif üyesi kadınların yaptığı böreklerle keklerden yiyen ve müzik eşliğinde dans eden çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

HOŞGÖZ: "ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ"

Beylikdüzü Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak özel gereksinimli çocuklar için projeler üretmeye, etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyleyen Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, "Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun her zaman söylediği gibi biz, Beylikdüzü'nde büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bir ferdinin mutlu ve huzurlu olması, geleceğe umutla bakması için çalışıyoruz. Bu atölyeyi düzenlememize katkı sunan Harmoni Kadın Kooperatifi üyelerine yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

ETKİNLİKLER ÇOCUKLARIMIZIN SOSYALLEŞMESİNİ SAĞLIYOR

Bu tür etkinliklerin özel gereksinimli çocuklara önemli kazanımlar sağladığına dikkat çeken Hoşgöz, "Çocuklarımızın el becerilerini geliştiren bu tarz etkinlikler hem onların sosyalleşmesine katkı sağlıyor hem de ailelerin kaynaşmasını sağlıyor." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Beylikdüzü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title