Haberler

Ankara'da TIR'ın Açılan Damperi Köprüye Takıldı

Güncelleme:

Başkent'te facianın eşiğinden dönüldü; trafikte seyir halindeki TIR'ın açılan damperi, köprüye takılarak asılı kaldı.

Ankara'da trafikte seyir halindeki tırın açılan damperi, faciaya sebep oluyordu. Yaşanan kazada TIR'ın açılan damperi köprüde asılı kaldı.

DAMPER TIR'DAN KOPTU

Çevre Yolu Karapürçek Kavşağı'nda seyir halindeki tırın damperi, bilinmeyen nedenle açıldı. Bir süre yoluna devam eden tır, damperin köprüye çarpmasıyla durdu. Çarpma sonucu tırdan kopan damper, köprü ile yol arasında asılı kaldı.

ELEKTRİK KAÇAĞINDAN KAYNAKLI OLABİLİR

Kaza yerine gelen trafik polislerince yol bir süre trafiğe kapatıldı. TIR'ın sahibi olduğu firma yetkilisi Murat Karamahmut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aracın hareket halindeyken damperinin açıldığını belirtti. Böyle bir durumun TIR'daki elektrik kaçağından kaynaklı olabileceğini söyleyen Karamahmut, kazanın can kaybı olmadan atlatılmasının sevindirici olduğunu ifade etti.

AVCILAR'DAKİ KAZANIN ÜZERİNDEN 1 AY BİLE GEÇMEDİ

Hatırlanacağı üzere 3 Eylül tarihinde İstanbul'un Avcılar ilçesinde de bir yakıt tankerinin çarpması sonucu üst geçit çökmüş, 2 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Karapürçek Avcılar Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

AYŞE KAYA:

BİZ HİÇ AKILLANMAYIZ

8
0
yanıtYanıtla
murat:

teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde hiçte hoş olmayan haberler sesli ve ışıklı bir uyarı sisteme dahil edilebilir ve denetimler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3
0
yanıtYanıtla
BLADE:

ŞÖFERLER UYANIN AĞZINI AYIRMAYINNNNNN

3
0
yanıtYanıtla
bu kamyoncular aptal mı?:

Damperin bozulduysa dur geçme. . . . Dikiz aynasından hiç arkanıza bakmıyor musunuz? embesiller, sizin yüzünüzden insanlar ölüyor

2
0
yanıtYanıtla
Şimal:

Numara damperin elektrikle ne alakası var yerse

2
0
yanıtYanıtla
BA$KAN:

ALLAH TAN BU SEFERKİ ÜST GEÇİT SAĞLAMMIŞ YIKILMAMIŞ. . .

2
0
yanıtYanıtla
Baris Ozturk:

Avusturalyada yakin zamanda buyuk bir firmanin petrol dagitimi yapan tir kaza yapinca tiri kusurundan dolayi devlet tarafindan butun filo devlet konturolundan gecdi butun tir filosunu tirafikden aninda cekildi taki butun tirlar konturuldan gecene kadar

2
0
yanıtYanıtla
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

DESENE MİLLET TESADÜFİ YAŞIYOR! BAKALIM KİMİ BAŞINA NE ZAMAN BİR HAL GELECEK ?İŞTE ÖLMEDİĞİMİZDEN YAŞIYORUZ . YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCIMIZ, YOLUMUZ AÇIK BAHTIMIZ AK OLSUN!

2
0
yanıtYanıtla
erol tugcu:

çok geçmiş olsun murat bey bunada şükür

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title