Haberler

Tır,yaya Üst Geçit Köprüsüne Takıldı: 2 Yaralı

Eskişehir'de kaldırım taşı makinası yüklü TIR, yaya üst geçit köprüsüne takıldı.

Eskişehir'de kaldırım taşı makinası yüklü TIR, yaya üst geçit köprüsüne takıldı. Çarpma sırasında köprü üzerinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında Çevre Yolu Neo Alışveriş Merkezi karşısında meydana geldi. Bursa'dan Konya'nın Yunak İlçesi'ne kaldırım taşı yapım makinası götüren 52 yaşındaki Hüseyin Yıldırım yönetimindeki 42 Y 6007 plakalı TIR, yaya köprüsüne takıldı. TIR'ın kasasında bulunan kaldırım taşı makinası yaya köprüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle kısmen hasar gören köprü üzerinde bulunan ve yolun karşısına geçmeye çalışan 38 yaşındaki Murat Erol ile 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Efsun Doğan yaralandı.

Başlarını köprü korkuluklarına ve merdivenlerine çarptıkları belirtilen Murat Erol ile Efsun Doğan, ambulanla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 2 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Semt sakinleri yaya üst geçit köprüsünün yüksek olmaması nedeniyle daha önce de 2 kamyonun köprüye takıldığını söyledi. Hasar gören köprüde başka kazaların olmaması için polisler gerekli önlemleri aldı. Kamyon şoförü Hüseyin Yıldırım ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yıldırım Eskişehir Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title