Haberler

Tır Sürücüleri Yeni Yıla Kuyrukta Girdi

Trakya'lılar Yeni Yıla Büyük Bir Coşku ile Girdi. Eğlence Merkezlerini Tıka Basa Dolduran Vatandaşlar Sabahın İlk Saatlerine Kadar Doyasıya Eğlendiler. Kapıkule Sınır Kapısından Yurt Dışına Çıkış Yapmak İsteyen Tır Sürücüleri İse Yeni Yıla Eksi 1 Derecede Kuyrukta Girdi.

Trakya'lılar yeni yıla büyük bir coşku ile girdi. Eğlence merkezlerini tıka basa dolduran vatandaşlar sabahın ilk saatlerine kadar doyasıya eğlendiler. Kapıkule Sınır Kapısından yurt dışına çıkış yapmak isteyen TIR sürücüleri ise yeni yıla eksi 1 derecede kuyrukta girdi.

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde vatandaşlar yeni yıla girmenin mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Eğlence merkezlerine akın eden vatandaşlar 2007'nin ilk sabahına kadar eğlencenin tadını çıkarttılar. İçkinin su gibi aktığı yeni yıl kutlamalarında vatandaşlar dans ederek yeni yıla girdiler.

SINIRDA YENİ YIL

Kapıkule Sınır Kapısından yurt dışına çıkış yapacak TIR sürücüleri ise yeni yıla kuyrukta girdi. Yaklaşık 3 kilometre olan TIR kuyruğunun kendisine gelmesini bekleyen sürücüler saatler 24.00'ı gösterdiği sırada birbirleriyle tokalaşarak yeni yıllarını kutladılar.

Sabah saatlerinden itibaren kuyrukta beklediklerini belirten TIR sürücüleri, "Yeni yıl nedeniyle gümrük işleri çok yavaşladı ve saatlerce soğuk havada beklemek zorunda kaldık. Beklediğimiz içinde yeni yıla kuyrukta girdik.İnşallah yeni yıla girdiğimiz gibi bütün yılda böyle kuyrukta geçmez" dediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title