Haberler

Tır Şoförlerinin Mağdur Edildiği İddiası

Zonguldak Limanı gümrük sahasında yüklerini boşalttıktan sonra bölgedeki karın temizlenmemesi nedeniyle sahada mahsur kaldıklarını ileri süren tır şoförleri, yetkililerden yardım talebinde bulundu.

Zonguldak Limanı gümrük sahasında yüklerini boşalttıktan sonra bölgedeki karın temizlenmemesi nedeniyle sahada mahsur kaldıklarını ileri süren tır şoförleri, yetkililerden yardım talebinde bulundu.

Zonguldak Limanı gümrük sahasına gelerek, yüklerini Ro-ro gemisine boşalttıktan sonra kentte dört gündür etkili kar yağışı nedeniyle yola çıkamayan tır şoförleri, saha içerisindeki kar birikintisinin Zonguldak Belediyesince temizlenmediğini öne sürdü.

Şoförlerden Turgut Atamer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yıllık şoför olduğunu ve kar yağışı nedeniyle Zonguldak Limanı gümrük sahasından ayrılamadıklarını söyledi.

Belediye ve karayollarına gümrüklü sahanın yolunun açılması için müracaat ettiklerini ve sonuç alamadıklarını savunan Atamer, şöyle dedi:

"Kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle yaklaşık 100 tır şoförü gümrüklü sahada mahsur kaldık. Yetkilileri, belediye ve karayollarını aradık ama bir sonuç alamadık. Yetkililere sesleniyorum bize yardım etsinler. Saha içerisindeki karın temizlenmesini ve bir an önce yola çıkmak istiyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title