Haberler

Tıp Öğrencisi Ödev İçin Seri Katil Oldu

Güncelleme:

Genç kadının tıp ödevi için seçtiği araştırma yöntemi tarihteki en cani katilleri gölgede bıraktı.

Rusya'da 24 yaşındaki tıp öğrencisi vahşi bir cinayet işledi. Ölüm anını gözlemlemek isteyen tıp öğrencisi Tatyana yaşlı iki komşusunu baltayla öldürdü. Gözlemlemek için cesetleri çürümeye bıraktı.

İNANILMAZ ANLAR YAŞADIM

Rus polisi kızın cinayetleri itiraf ettiğini açıkladı. Tatyana'nın ilk kurbanı 85 yaşındaki komşuları Olga Stepushenko'ydu. Korkunç cinayeti soğukkanlı bir şekilde anlatan Tatyana'nın ifadesi kanı donduran türden:

"Baltayı aldım ve kafasına defalarca vurdum. Yere düştüğünde yanına oturdum ve ölene kadar bekledim. İnanılmaz anlar yaşadım."

Olga'yı öldürdükten 4 gün sonra da Olga'nın komşusu 87 yaşındaki Zoya Karpova'yı öldüren genç kız, bu cinayeti de silahla işlediğini ve sekiz el ateş ettiğini söyledi.

Tatyana, çürüyen cesetleri incelemek için iki hafta boyunca daireye gelip gitti. Cesetleri analiz ederek çeşitli notlar aldı.

VAHŞETİ BÜTÜN DETAYLARI İLE ANLATTI

"Ölümün aşamaları hakkında daha detaylı bilgim olsun istedim. Kurtların Zoya'nın vücudunu nasıl çürüteceğini görmek istedim" diyen Tatyana gözlemlerini yüksek düzey bir tıp kurumunda hazırladığı doktora tezine dahil etti.

Sibirya'nın Novosibirsk kentinde gerçekleşen olayda katil öğrenci cerrah olmaya çok yakındı. Fakat analizlerini bitiremeden tutuklandı.

Polislerden biri yaptığı açıklamada "Benzer iki cinayet olduğunda bir manyakla karşı karşıya olduğumuzu anlamıştık" dedi.

Komşular polise verdikleri ifadelerinde Tatyana'nın iki kadını da ziyaret ettiğini söyledi. Polis, Tatyana'nın evi arandığında kurbanlarının kanının hala üzerinde olduğu baltayı buldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu Komik - İlginç Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title