Haberler

Tinerci Cinayeti Sanıklarından Biri Tahliye Edildi

ESKİŞEHİR'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ahmet Çelik'i (41) üzerine tiner döktükten sonra ateşe vererek öldürdükleri suçlamasıyla tutuklu yargılanan 2 sanıktan 1'i tahliye edildi.

ESKİŞEHİR'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ahmet Çelik'i (41) üzerine tiner döktükten sonra ateşe vererek öldürdükleri suçlamasıyla tutuklu yargılanan 2 sanıktan 1'i tahliye edildi.

Olay, 24 Eylül'de Uluönder Mahallesi Baksan Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Çelik, üzerine tiner dökülüp, yakılarak öldürüldü. Polis ekipleri, olayı gerçekleştirdikleri iddiasıyla İbrahim İnat (53) ile Tacettin Durmaz'ı (41) gözaltına aldı. 2 şüpheli sevk edildikleri adliyede Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Sanıklar İbrahim İnat ile Tacettin Durmaz'ın yargılanmalarına Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanıldı. Sanıklardan Tacettin Durmaz, "Ahmet Çelik, bizden sürekli tiner istiyordu. Olayın yaşandığı gün birkaç kez gelerek yine tiner istedi. En son sinirlenip üzerine tiner döktüğüm doğrudur, öldürmek ve yakmak amacıyla yapmadım" diye konuştu.

Diğer sanık İbrahim İnat da savunmasında, "Tiner döküldükten sonra Ahmet'in elinde çakmak gördüm. Çıkan arbede sırasında çakmağı elinden almak istedim ama çakmak alev alınca olay yerinden kaçtım. Çakmak benim değil ölenin elindeydi. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Ölen Ahmet Çelik'in duruşmaya katılan ağabeyi Süleyman Çeik ile kardeşi Nilüfer Çakmak, sanıklardan şikayetçi olduklarını ifade ederek en ağır şekilde cezaandırılmalarını istedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Tacettin Durmaz'ın tahliyesine, diğer sanık İbrahim İnat'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title