Haberler

    Tim Cook, Müjdeyi Böyle Verdi!

    Apple CEO'su Tim Cook, bir kullanıcının yazdığı sitem dolu e-postaya verdiği cevapta önemli bir müjdeyi de vermiş oldu!

    Apple'ın geçtiğimiz hafta gerçekleşen ve yeni iPhone'ların damgasını vurduğu etkinliğinde MacBook'a dair de bazı sürprizlerin görülebileceğine dair bir beklenti vardı. Bu yöndeki beklentiler Eylül etkinliğinde karşılanmasa da, Tim Cook yeni MacBook'un gün yüzüne çıkması için çok fazla beklememizin gerekmeyeceğini açıkladı.

    Eylül etkinliğinde herhangi bir MacBook tanıtımı yapılmadığı için duyduğu hayal kırıklığını Apple CEO'suna gönderdiği bir e-postada dile getiren bir Apple kullanıcısının bu mesajı Cook tarafından yanıtsız bırakılmadı. MacRumors'da yer alan habere göre Cook, bu e-postayı şu ifadelerle cevapladı: "Mac'i seviyorum ve bu konuda oldukça kararlıyız. Bizimle kalın."

    Apple kullanıcıları tarafından gönderilen bu gibi e-postalara yanıt verilmesi sık olmasa da bazen gerçekleşen bir hadise. MacRumors da bu kullanıcıya gelen yanıtın gerçekten Cook'a ait olduğunu belirtiyor.

    Cook'un verdiği bu yanıt eğer gerçekse, yeni bir Mac'in görücüye çıkacağı tarih pek de uzak olmasa gerek. Diğer yandan daha önceki söylentiler yeni MacBook'ların Ekim'de tanıtılacağına işaret etse de bu tarihin artık fazla iyimser kaldığını da kabul etmek gerekiyor. Bu yıl içerisinde yeni bir MacBook Pro'nun hem donanım hem de tasarım anlamında önemli yeniliklerle gelmesi bekleniyor. Fakat yeni bir MacBook Air görüp görmeyeceğimiz konusundaki tahminler çok daha belirsiz.

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title