Haberler

    Tim Cook: "İlk Modern Akıllı Saat Apple Watch'tır"

    Apple'ın akıllı saat yaptığı yıllardır biliniyordu, ancak aceleci davranmadı.

    Mahmut Saral - -

    Apple'ın CEO'su Tim Cook, geçtiğimiz günlerde FastCompany sitesine bir röportaj verdi ve firmanın yeni ürünü Apple Watch'ı savundu. Bildiğiniz gibi bu saat, önümüzdeki günlerde birçok farklı materyal ve fiyat seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak. Şimdiden bu saat hakkında birçok düşünce var ve dün yaptığımız haberimizde de Apple'ın ikinci saat üzerinde çalışmaya başlamış olabileceğinden söz etmiştik.


    Biliyorsunuz, akıllı saatlerin daha çok yol gitmesi gerekiyor, özellikle de fiyatlar ve batarya ömrü konusunda tartışmalar yürütülüyor. Bu konular hakkında tabii ki Apple Watch da tartışılıyor. Tim Cook ise, Apple'ın yeni ürününü savunarak Apple Watch'ın "kendi alanında ilk modern akıllı saat" olduğunu belirtiyor ve bir bakıma diğer firmaların ürünlerini görmezden geliyor.


    Öte yandan Cook, bir ürünün geliştirilmesinde yalnızca yazılımsal ya da donanımsal tarafların önemli olmadığını, stratejik bir şekilde tüm bölümlerin birlikte çalışarak ortaya çıkardıkları sonuçların daha önemli olduğunu belirtti. Yani donanım iyi, ama yazılım kötüyse o üründen memnun kalmayabilirsiniz. Ama hem donanım hem yazılım hem de özellikler başarılı olursa, bu ürünlerin alıcıları da artar.


    Tabii son dönemde Apple iOS tarafında yaşanan sorunlar ve birçok kullanıcının hala sıkıntı içinde olmasını da unutmamak gerekiyor. Bizce iOS tarafına kapsamlı ve işe yarar bir güncelleme de gelmeli.


    Siz ne dersiniz? Apple Watch ya da diğer akıllı saatleri kullanmayı düşünür müsünüz?


    Neden 10.000 Dolar'a Apple Watch modeli var?



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Apple Watch Tim Cook Apple Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    AntipatikMobil-IOS:

    Vermeyeceklerine göre sorun yok charlie ;) üzme kendini

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title