Haberler

Tıkanan Kanallardan Yayılan Kötü Kokuya Esnaftan Tepki

Bingöl'ün Genç İlçesinde Kar ve Yağmur Sularının Aktığı Kanalların Tıkanması Sonucu Biriken Atıklardan Çevreye Yayılan Kötü Koku Esnafın Tepkisine Neden Oldu.

Bingöl'ün Genç ilçesinde kar ve yağmur sularının aktığı kanalların tıkanması sonucu biriken atıklardan çevreye yayılan kötü koku esnafın tepkisine neden oldu.

İlçe merkezindeki yolun her iki tarafındaki kaldırım altlarında geçen kanallardan havaların da iyice ısınması ile etrafa saçılan pis kokulara çözüm bulanması bekleniyor. Belediyenin soruna köklü bir çözüm bulması gerektiğini söyleyen çevre esnafı "Pis koku yüzünden dükkanlarımızın önünde duramaz hale geldik, iş yerlerimize müşterileri artık gelmez oldu. Yetkililer konuya duyarlı davranmalı ve tıkanan kanallara biran önce çözüm bulmalıdırlar" dediler.

Ekonomik açıdan zaten zor durumda olduklarını belirten esnaflar, "Bazen hiç siftah etmeden dükkanını kapatan esnaf arkadaşlarımız bile var. Kendi imkanlarımızla bulduğumuz çöp bidonları ile kanalları kapatmaya çalıştık. Bu da nereye kadar sürecek? Acil çözüm bekliyoruz" şeklinde konuştular.

Genç Belediyesi yetkilileri, tıkanan kanalları ekonomik sıkıntılar yüzünden şimdilik temizleme imkanları olmadığını, yakın zamanda bir çalışma yapılacağını belirttiler.

(MAA-MET-Y) 03.06.2008 17:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title