Haberler

Tika Heyeti, Libya'daki Projelerinden İşbiliya Anaokulu'na Ziyarette Bulundu - Trablus

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: TİKA heyetinin tadilatını yaptığı İşbiliya Anaokulu TİKA heyetinin İşbiliya Anaokulu'na ziyarette bulunarak öğrencilere hediyeler dağıtması TİKA Başkan Danışmanı Kamil Kolabaş ile röportaj Türkiye'nin Libya Büyükelçiliği binası önünde toplanan TİKA heyeti Türkiye'nin...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

TİKA heyetinin tadilatını yaptığı İşbiliya Anaokulu

TİKA heyetinin İşbiliya Anaokulu'na ziyarette bulunarak öğrencilere hediyeler dağıtması

TİKA Başkan Danışmanı Kamil Kolabaş ile röportaj

Türkiye'nin Libya Büyükelçiliği binası önünde toplanan TİKA heyeti

Türkiye'nin Trablus Büyükelçisi Ahmet Aydın Doğan

Hazırlanan yardım malzemeleri kolileri Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) heyeti, ülkede gerçekleştirilen projeleri ziyaret amacıyla geldiği Libya'nın başkenti Trablus'ta TİKA tarafından onarılıp yenilenen ve Ekim ayında törenle açılan İşbiliya Anaokulu'na ziyarette bulundu.

Anaokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler dağıtan heyette bulunan TİKA Başkan Danışmanı Kamil Kolabaş, Anadolu Ajansı'na TİKA'nın projeleri ve yardım faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin Libya Büyükelçiliği binası önünde toplanan heyetin ihtiyaçlılara dağıtım üzere getirdiği yardım malzemeleri araçlara konuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Aydın Türkiye Libya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title