Haberler

Tigana: "Oyunun Kalitesi Yüksekti"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Vestel Manisaspor Karşısında Ortaya Koydukları Oyundan Çok Memnun Olduğunu Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Vestel Manisaspor karşısında ortaya koydukları oyundan çok memnun olduğunu söyledi.

Jean Tigana, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada çok gol pozisyonuna girdiklerini ifade ederek, "Oyunun kalitesi de çok yüksekti. Elemek için önemli bir adım attık. İkinci maçta bir gol daha atarsak, bizim için daha iyi olur" dedi.

Basın mensuplarının, Beşiktaş'ın, ligin ikinci yarısındaki bu çıkışının nedenini sormaları üzerine Tigana, "Sakat oyuncularım takıma döndü. Ayrıca 1 ay boyunca birlikte çalışma imkanı bulduk. Herkes iyi adapte oluyor ve takım da olumlu bir gelişme içinde. Genç bir takımımız var. Aşama kaydettik. Yine de hedeflerimize hala biraz uzağız. 4 deplasman maçımız var. Bu oyunumuzu orada da göstermemiz gerekir" dedi.

Fransız teknik adam, Ricardinho, Nobre ve Bobo'nun takıma kazandırıldığının belirtilip, Kleberson'un ne zaman bu üçlünün arasına girebileceği sorusunu, "Bu kendisine de bağlı. Yüzde yüz Beşiktaş'a konsantre olursa, takıma yararlı olur" diye yanıtladı.

Tigana, yakın arkadaşı Michel Platini'nin UEFA Başkanı olduğunun hatırlatılması ve UEFA'da gelecekte bir görev alıp almayacağının sorulması üzerine de "Platini iyi dostumdur. Onunla komşuyuz. Evliliğimde de nikah şahidimdi, ama UEFA'da bensiz çalışacak" diye görüş bildirdi.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise bu akşam savunmada çok hata yaptıklarını ve hakettikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Yanal, maça savunmada yaptıkları hata sonucunda gol yiyerek başladıklarını kaydederek, "Daha sonra yine bir hata yapıp 2. golü yedik. İkinci yarının başında da gol yenince, oyun tamamen koptu" dedi.

Takımının gücünün bu olmadığını vurgulayan Yanal, "Devre arasında takımımıza yeni oyuncular katıldı. Ayrıca bazı oyuncularım da sakatlıktan yeni çıktı. Kısa sürede toparlanıp, ligde daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'ı kutlayan Yanal, "Beşiktaş'ın gücünü ve oynadığı futbolu alkışlamak lazım. Çok pozitif bir oyun anlayışları vardı" açıklamasını yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title