Haberler

Tıgana: "İyi Bir Maç Yaptık Ama Sonuçtan Üzgünüm"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Dinamo Bükreş Karşısında İyi Bir Maç Yaptıklarını, Ancak Sonuçtan Üzgün Olduğunu Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Dinamo Bükreş karşısında iyi bir maç yaptıklarını, ancak sonuçtan üzgün olduğunu söyledi.

Jean Tigana, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada çok gol pozisyonu yarattıklarını kaydederek, ''Ancak bu kadar çok pozisyon yaratmamıza karşın bunları değerlendiremedik. Sonuç beni üzdü'' dedi.

Fransız teknik adam, karşılaşmayı yöneten Sloven hakem Darko Ceferin'e de büyük tepki gösterdi. İlk yarıda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan golü anlayamadığını belirten Tigana, ''Bence utanç verici bir yönetim gösterdi. İkinci yarıda verilmesi gereken kartlar vardı, vermedi. Penaltıyı da konuşmuyorum burada. Bence bugün kırmızı kart görmesi gereken hakemdi. Yaşamımda ilk kez bir hakemi eleştiriyorum'' diye konuştu.

Tigana, alınan bu yenilgiden sonra gruptaki şanslarının ne olduğu sorusuna, ''Gruptaki şansımız artık bize bağlı değil. Diğer maçları bekleyeceğiz. Ama son 2 maçımızı da kazanacağız'' diye yanıtladı.

Öte yandan Dinamo Bükreş Teknik Direktörü Mircea Redniç de zor bir maç oynadıklarını belirterek, Beşiktaş'ın iyi mücadele ettiğini, ancak buna karşın sahadan galibiyetle ayrıldıklarını kaydetti.

Dinamo Bükreş karşısında iyi mücadele etmelerine karşın son dakikalarda yenen penaltı golüyle sahadan yenilerek ayrılan siyah-beyazlı futbolcular, son derece üzgündü. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular üzgün bir biçimde soyunma odasının yolunu tuttular.

Siyah-beyazlılar, bu gece özel bir uçakla İstanbul'a dönecekler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title