Haberler

Tıgana: "İlk Kez Boş Bir Stada Çıkacağım"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Cezaları Nedeniyle Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile Seyircisiz Oynayacakları Karşılaşmayla Birlikte İlk Kez Boş Bir Stada Çıkacağını Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, cezaları nedeniyle Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile seyircisiz oynayacakları karşılaşmayla birlikte ilk kez boş bir stada çıkacağını söyledi.

Ankaragücü maçının seyircisiz oynanacağı hatırlatılarak, seyircinin olmayışının takım üzerinde nasıl bir etki yaratacağı sorusu yöneltilen Tigana, futbol yaşamında ilk kez böyle bir tecrübe yaşayacağını belirterek, "Daha önce tecrübe etmediğim için, tam olarak futbolculara nasıl yansıyacağını bilemiyorum. Tabii ki önemli olan, seyircili ya yada seyircisiz kazanmak" diye konuştu.

Tigana, Ankaragücü ve ligde ikinci yarının ilk haftasında Vestel Manisaspor ile yapacakları mücadele için takımın hazır olup olmadığı sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Seçimimiz yok, hazır olmamız lazım. Bu tamamen mantaliteyle alakalı. Kalitemiz var, ama tabii oyuncularımızın da bitirici ve gerekli hazırlıkları yapması lazım. Yönetimin, menajerin motive olması yeterli değil. Futbolcuların da hazır ve motive olmaları lazım."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title