Haberler

Tigana: "İkinci Yarıda Güvenimiz Yerine Geldi"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Bursaspor Galibiyetiyle Rahat Bir Nefes Alabildiklerini Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Bursaspor galibiyetiyle rahat bir nefes alabildiklerini söyledi.

Tigana, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, çok zor geçen bir ilk yarının ardından ikinci devrede güvenlerinin yerine geldiği belirterek, ''Ricardinho'nun girişi bize pozitif etki yaptı. Bu sezon 3 gol attığımız maçı pek hatırlamıyorum. Gol pozisyonu üretiyor ama atamıyorduk. Bugün atmayı başardık. Güzel bir zafer oldu'' diye konuştu.

Fransız teknik adam, bu galibiyetin kendilerine pahalıya patladığını ve sakatlıklar nedeniyle 3 oyuncusundan uzun süre yararlanamayacağını kaydetti.

Karşılaşmanın devre arasında Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu'nun soyunma odasına giderek futbolcularla konuştuğu öğrenilirken, Tigana bu konuda kendisine sorulan bir soruya, ''Soyunma odasındaki her şey gizlidir ve öyle kalmalıdır. Ama sanırım soyunma odasında yaşananlar yarın basında yer alacak. Sizler içerde neler olduğunu hemen öğrenebiliyorsunuz'' diye yanıt verdi.

Maçın 4. hakemi ile yaşadığı diyaloglarla ilgili olarak da Fransız çalıştırıcı, ''İbrahim Akın'ın ikinci sarı karttan atılmasının ardından 4. hakem bana gelerek kararın doğru olup olmadığını sordu. Ben de doğru olduğunu söyledim. Ancak Gökhan Zan'a yapılan hareketten sonra da ben gidip ona, faulu yapanın sarı kart hak edip etmediğini sordum. Bu tür diyaloglar yaşandı. İyi İngilizce konuşuyordu. Tercümana da ihtiyacım olmadı'' şeklinde konuştu.

İbrahim Akın'a gördüğü kırmızı kart nedeniyle ceza verip vermeyeceği sorusuna Tigana, ''Cezaya gerek yok. Hatayı kasti olarak yapmadı'' yanıtını verdi.

Tigana, Runje'nin performansıyla ilgili olarak da, ''Runje olgun birisi. Bütün olgun insanlar gibi ıslıklanınca kötü performans göstermesi normal. Ama cesaretlendirilince de güveni yerine gelir. Her motive edilen insan kendini güvende hisseder. Seyircimiz kalecimizle iyi olduğu müddetçe Runje bize puanlar kazandırır'' diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise, ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını ve gol bulduklarını ancak ikinci yarının başında konsantrasyon eksikliği nedeniyle kalelerinde goller gördüklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title