Haberler

Tıgana'dan Makelele Açıklaması

Beşiktaş'ın Eski Teknik Direktörü Jean Tigana, Hakkında Basında Çıkan "Makelele'nin Beşiktaş'a Transfer Olmasını Engelledi" Şeklindeki Haberlerin Gerçek Dışı Olduğunu Belirterek, "Makelele ile Hiçbir Zaman Telefon Görüşmesi Yapmadım. Tek Bir Hayalim Var, İskeletini Oluşturduğum Beşiktaş'ın Başarıya Koşması" Dedi.

Beşiktaş'ın eski Teknik Direktörü Jean Tigana, hakkında basında çıkan "Makelele'nin Beşiktaş'a transfer olmasını engelledi" şeklindeki haberlerin gerçek dışı olduğunu belirterek, "Makelele ile hiçbir zaman telefon görüşmesi yapmadım. Tek bir hayalim var, iskeletini oluşturduğum Beşiktaş'ın başarıya koşması" dedi.

Jean Tigana, İhlas Haber Ajansı muhabiri Kemal Çolak'a yaptığı açıklamada, Fransız oyuncu Makelele'nin Beşiktaş'a transferini engellediği yönünde basında çıkan haberlere tepki göstererek, "Makelele ile hiçbir zaman telefon görüşmesi yapmadım. Ben, 1.5 sene kader birliği yaptığım, emek verdiğim hiçbir kulüp hakkında kötü bir kelime dahi konuşmam. Şu ana kadar beni Avrupa'dan yaklaşık 50 gazeteci aradı. Hiçbirisiyle de hiçbir şey konuşmadım" ifadelerini kullandı.

Haziran ayı sonunda kızının okulu için İstanbul'da olacağını kaydeden Tigana, Türkiye'den ayrıldıktan sonra kendisi hakkında bu ve buna benzer birçok haber çıktığını, bundan da büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Sanırım bir basın toplantısı daha yapma durumum olacak. Ben, Türkiye'yi çok seviyorum. Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'a çok genç futbolcular kazandırdım. O genç futbolcularla da gurur duyuyorum. Tek bir hayalim var, iskeletini oluşturduğum Beşiktaş'ın başarıya koşması. Her zaman Beşiktaş için yardıma

hazırım" şeklinde konuştu.

(KÇ-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title