Haberler

Tigana: "Cska Sofya Karşısında Şansımız Yüzde 50"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası 1. Tur İlk Maçında Yarın Karşılaşacakları Cska Sofya Karşısında Şanslarının Yüzde 50 Olduğunu Belirterek, "Yarınki Maçta 1-0'lık Sonuç Benim İçin Yeterlidir" Dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında yarın karşılaşacakları CSKA Sofya karşısında şanslarının yüzde 50 olduğunu belirterek, ''Yarınki maçta 1-0'lık sonuç benim için yeterlidir'' dedi.

Tigana, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında, CSKA Sofya karşısında gol yememeleri gerektiğini belirterek, ''Üst seviyede futbolda gol yememek lazım, en önemlisi budur. 1-0 benim için yeterlidir. Yeterki gol yemeyelim. Şanslar yüzde 50, yüzde 50'' diye konuştu.

CSKA Sofya'yı bir kez çıplak gözle izlediğini kaydeden Fransız çalıştırıcı, ''Çok zayıf bir ekibi 4-0 yenmişlerdi. Üst seviyede çok iyi 2-3 oyuncuları, birçok Bulgar ve Rumen milli takım oyuncuları var. Sağ tarafları ve ikinci hücum oyuncuları kuvvetli, çok gol atıyor'' şeklinde konuştu.

''Trabzonspor maçında sürpriz tamamen kadro değildi'' diyen Tigana, ''Sürpriz oluşan olaylardı. Takımı, oyuncuları değiştirebilirsiniz, ama asıl önemli olan oyun disiplinine bağlı kalmak. Oyun disiplinine bağlı kalamadık, bu konularda biraz eksikliğimiz var'' dedi.

Tigana, medyada çıkan haberleri okumadığını belirterek, ''Medyadaki yanlış bilgilendirmeler beni zedelemiyor, ama Türk oyuncularımı etkiliyor'' dedi.

Fransız çalıştırıcı, Beşiktaş'ı çok sevdiği için burada kaldığını ifade ederek, ''Çünkü Fransa'dan ve birçok ülkeden bana teklif geldi, ama burayı sevdiğim için kaldım'' dedi.

Tigana, takımda kimin oynayabileceğinin yarın belirleneceğini kaydederek, ''Yarın sabaha kadar bekleyeceğiz. Kim hazır, kim oynayabilir ona bakacağız. Sonuçta sahada güvendiğim 11 tane hazır oyuncu olacak'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title