Haberler

Tıgana: "Bir Üst Tura Çıkmak İçin Şansımız Var"

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası'nda Bir Üst Tura Çıkmak İçin Şanslarının Olduğunu Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmak için şanslarının olduğunu söyledi.

Tigana, siyah-beyazlı takımın bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, UEFA Kupası'ndaki takımların yeterli derecede sıkı ve sağlam ekipler olduğunu belirterek, ''İngilizleri iyi tanıyorum. Tottenham, oynaması kolay olmayan bir ekip. Ama benim tahminim bizim için en zor rakip Rumenler olacak. Kendi ülkelerindeki 10 maçı kazandılar ve birinci sıradalar. Bayer Leverkusen'i de iyi tanıyorum. Hava toplarında etkili bir takım. Kadrodaki oyunculardan sadece ikisi 1.80 metrenin altında. Top çok yukarılarda kalacak, aşağı inmeyecek'' diye konuştu.

Grupta yer alan Belçika temsilcisi Club Brugge'ün da geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiğini hatırlatan Fransız çalıştırıcı, ''Bu ekip de büyük bir tecrübeye sahip, ancak bir üst tura çıkmak için şansımız var. Gruptan çıkacağız'' dedi.

İngiliz takımlarının deplasmanda oynamak gibi sıkıntılarının bulunmadığını dile getiren Tigana, şöyle konuştu:

''İngilizlerin yurt dışında veya şehir dışında oynama problemleri yok. Onlar bu konuda kendilerini psikolojik olarak sıkışmış ya da rahatsız hissetmiyorlar. Böyle tasaları yok, ama gruptan çıkmak istiyorsak evimizdeki iki maçı kazanmalıyız.''

Fortis Türkiye Kupası'ndaki rakiplerini de değerlendiren Jean Tigana, geçen sezonki başarıyı tekrarlamak istediklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title